Pai saritul in sus timp de vreo 5 min ajuta. Somnul cat mai mult ajuta si el. Sper ca ti-am fost de folos.
Pai dk stai atarnat de o bara mai mult timp, cateva saptamana, o sa te inalti.sau stai ghemuit dupa sari in aer.la mine a mers
A mers o rola, te-ai fi inaltat oricum, astea sunt sfaturi de copil mic
Pai felicitari ca intrebi de 5 ori pe TPU, unde majoritatea sunt copii mici care dau sfaturi tampite, de genu sa stai atarnat de bara :|
Asta intrebi un medic
Citeste aici, un articol foarte bun :
http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html
Bai prostule am 20 de ani.si am facut exercitii astea pe la 18 ani si au mers...cn te crezi u de ma jignesti? eu te ajut si u ai draci pe tn.vai de capu tau
Nu eu am pus intrebarea, deci nu pe mine incerci sa ma ajuti.
Am pus mai sus un articol despre asta, are si argumente medicale, poti sa-l citesti sau sa cauti altele scrise de medici, sa observi de ce e o tampenie ce spui tu.
Si ai fi crescut oricum, si fara exercitiile alea, eu nu am facut niciun exercitiu de inaltare, chiar am facut sala ( inclusiv genuflexiuni cu haltera pe umeri ) si tot m-am intaltat fara stres.
Inaltimea e DETERMINATA GENETIC. Orice medic iti poate confirma asta, faptul ca "atarni" tu de o bara NU iti inalti corpul, cel mult iti intaresti putin articulatiile, atat.
shax98 întreabă: