Și ce performanțe ai avut? Nu de alta, dar acum un an jumătate abia te apucasei de shotokan. Ai devenit între timp un mare maestru? Și câte ore pe săptămână te antrenezi de nu mai ai timp de mers la școală?
Daca esti la performanta trebuie ca antrenorul sau parintii( un reprezentant al tau) sa depuna o cerere la inspectoratul scolar.Trebuie sa prezinti dovezi cum ca acele competitii au fost la nivel national
Ce sport de performanta faci? aruncarea cu chiulul pe iarba in viteza? sau chiulangeala artistica in lungime?
Poti obtine scutire de la scoala daca esti bolnav sau esti internat in spital, altfel nu se poate.
Ce traba are sportul cu scoala?
Se pot face in aceeasi azi amandoua, dar obigatoriu este sa mergi la scoala zilnic, cel putin pana termini 10 clase, asa cum cere legea.
Tu oricum esti copil mic, la 14 anisori, abia acum ajuns in clasa a IX-a, deci pana nu termini 10 clase, nu poti sa renunti la scoala!
Salut! Da, am facut cate 4 antrenamente pe zi timp de 1 an jumatate si datorita acestora am luat o gramada de medalii inclusiv la international pe podium locul 2 etc, nu mai zic de cele nationale, am luat o gramada acolo.
de aceea n am timp de scoala. un antrenament dureaza 2 ore iar eu facand 4 asat ia 8 ore.
LoOvE întreabă: