| LittleMrOlympia a întrebat:

big grin As vrea sa-mi dati niste exercitii pentru definirea muschilor. Si cum vi se pare mai bine?happy Fara steroizi,definit perfect gen : Jean Claude Van Damme? sau gen dulap ca Arnold,Jay cuttler? happy si pentru definire,e bine sa alerg,sa fac flotari, tractiuni..si alte exercitii cu propria greutate? sau sa fac cu gantere, de greutate mai mica? Dau funda.big grin

11 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Cauta pe youtube 5 killer best routines de la BarBrothers.

| NAdrian a răspuns:

Pentru o definire fara prea mari batai de cap, iti recomand exercitiile cu propria greutate cum ai spus tu.
Daca ai timp sa mergi la sala, cu program cu toate astea, ar fi mai bine sa mergi la sala...
Asta variaza in functie de ocupatia ta, respectiv de timpul tau liber.

| LittleMrOlympia explică (pentru NAdrian):

Si....care-i mai bun?big grin Cu steroizi, sau fara gen Van damme?happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru LittleMrOlympia):

De unde stii tu ca van damme nu a luat steroizi? Cam toti astia mari au luat.

Si evident ca steroizii au efecte secundare is sunt foarte toxici, mai bine folosesti suplimente.

Dar, cel mai important, trebuie sa ai ce sa definesti, sa ai si tu macar 80 de kg dar sa fie muschi, nu grasime.

Ce inaltime/greutate ai? si varsta?

| LittleMrOlympia explică (pentru Cosmin86):

Pai asa am vazut pe internetthinking Ca nu prea a luat steroizi, si oricum nu are marimi exagerate.happy Ca Arnold. Am 14 ani. 1, 72 si 70kg.

Sunt si steroizi pentru slabit, nu doar pentru marimi exagerate happy

La 14 ani sa iei steroizi? tu nici macar nu ai sistemul hormonal dezvoltat, o sa-ti dai grav peste cap productia de testosteron si nu o sa mai poti face sex si multe altele, ce naiba straight face

Steroizii se iau dupa 23 de ani si DOAR daca esti sportiv profesionist si esti dispus sa accepti consecintele ( care pot duce pana la moarte ), vezi sportivi care au murit al 50 de ani din cauza steroizilor.

Mai bine ramai pe suplimente ( proteine, creatina, glutamina, etc. ).

| SpaNu88 a răspuns:

Mai ai de mancat...

Am zis eu ceva de steroizi?rolling on the floor

Dap, "fara steroizi sau gen dulap"

Nu nu nuhappy N-ai inteles ce vroiam sa spun. Intrebam doar cum arata mai bine.happyNu ca as vrea sa iau eu steroizi.hee hee

Asta e o chestie de gust, la unii le place intr-un fel, la altii in alt fel.

Dar ca Arnold nu ai cum sa ajungi, ala manca 4 kg de carne pe zi, 100 de oua pe saptamana si multe altele, nu s-a marit atat doar de la steroizi happy

Nu avem noi stomacul alora de la mr olympia, sa putem baga peste 1000 de E / luna doar in mancare.