| BracKMyhay95 a întrebat:

Daca am cifoza pot face sala de forta scazand antrenamente care imi solicita coloana si facand piept, tractiuni si multe altele?

Răspuns Câştigător
| Cryshhtian a răspuns:

Salut! eu am inceput sa merg la sala din august 2010 pentru ca mai aveam putin si intram in stadiul de cifoza..add dragos809, daca esti din piatra

10 răspunsuri:
| BracKMyhay95 explică (pentru Cryshhtian):

Pai oare mi se indreapta spatele daca practic sala? tie ti s-a indreptat?

| Cryshhtian a răspuns:

Eu am avut o curbura de 34 de grade si am reusit sa o indrept mergand la sala si la masaje reflexo-terapeutice, acum eu mai am probleme cu rebordul cocsal, inca e evidentiat, dar putin.

| Cryshhtian a răspuns:

Stiu ca pe mine nu m-au lasat instructorii sa lucrez decat la aparate atuncithinking

| Cryshhtian a răspuns:

Vb serios baga id-ul meu in lista si vbm acolo, nu-i frumos sa vada toti pb asta, mai sunt si altii care rad

Eu am de 10-15 grade cred ca daca fac un antrenament bun o sa o indrept usor

| Cryshhtian a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Aaaa,ma bucur pentru tinewinking la curbura aia da, reusesti, eu am purtat si corset pentru asta x_x

| BracKMyhay95 explică (pentru BracKMyhay95):

Si sincer ma mir ca ai reusit sa o indrepti deja trebuie corset daca aveai 35 de grade ca de la 45 trebuie operatie, bv pentru ca ai luat initiativa in asta

| BracKMyhay95 explică (pentru BracKMyhay95):

Am o problema la windous si nu pot accesa mesengerul dar daca reinstalez windows-ul cat de curand o sa vorbim

| Cryshhtian a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Okok,in 2 ani am reusit sa indrept spatele.mi-a fost greu atre..de multe ori imi venea sa ma opresc, imi ziceam ca nu mai pot insa mergand la sala avand un instructor alaturi am reusit, multa rabdare.acum sunt ok, merg la sala pentru cresterea masei musculare.bafta! vbm cand rezolvi, multa sanatate!

Multumesc la fel