anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, Dacă fac antrenamente doar la biceps acasă e în regulă? Nu simt nevoia de pătrățele etc. Am 18 ani

22 răspunsuri:
| Razzvan5444006644 a răspuns:

Normal,o sa fi mult mai puternic.

Si caz daca te intrebi, doar daca ridici greutati prea grele iti va afecta cresterea.

| troleibuz a răspuns:

O sa te deformezi.

| MotoBlitz a răspuns:

Este ok pentru că te-ai oprit din creștere. Dacă faci sport de performanță până la 18 ani vei rămâne scund și fără vitamine. În legătură cu faptul că faci doar biceps, să știi că nu este bine să îți antrenezi doar o parte a mușchilor mâinii, ca să faci biceps, trebuie să faci și triceps, spate și piept, altfel vei avea dureri, coloana se va deforma, mâna nu va avea flexibilitate completă, etc. Chiar dacă nu vrei pătrățele sau mușchi la picioare, bagă o alergare la fiecare antrenament, astfel nu vei face colăcei și vei avea gambe, nu știu dacă ai idee ce înseamnă să ai un picior drept ca un stix XD. Sănătate și mult succes la făcut mușchi!

| DaniTIRB a răspuns:

Poti lucra ce grupa musculara vrei tu. Important e sa le faci corect. Recomandarea mea ar fi sa faci mai multe grupe musculare, nu numai biceps. Dar, daca asta e ceea ce iti doresti, bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Razzvan5444006644):

Serios? Cu un amarat de exercitiu pentru o grupa MICA (biceps = muschi mic) facut acasa va fi "mult mai puternic"?

Si greutatile prea grele iti afecteaza cresterea?

Esti doar un COPIL MIC si firav, care isi da si el cu parerea, nu?

| raMLesS a răspuns (pentru MotoBlitz):

Nu-ti opreste nici o crestere... si ce vitamine visezi acolo? De unde iti iei informatiile? Le nascocesti singur este? laughing

| raMLesS a răspuns:

O sa arati ca un cocalar laughing Glumesc, este ok, o sa ai mici progrese, dar nu te astepta la ceva mega wow... daca vrei sa fii estetic si sa arati cu adevarat bine cand iti dai tricoul jos, ai nevoie de tractiuni, flotari/impins la piept, de antrenamente biceps, umeri, triceps, atunci o sa arati a sportiv adevarat... ca faci tu doar biceps nu e cine stie ce, tine minte ca pentru a fii estetic, cele mai importante grupe sunt: Umerii, pieptul, bratele, oblicii, abdomenul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MotoBlitz):

Am 1.70 la 18 ani, cred că e din cauza că de la 14 ani făceam doar biceps...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru raMLesS):

Mulțumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Dacă nu doriți să ajutați N are trebuie să m ai puneți astfel de întrebări.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DaniTIRB):

Salut, problema e că eu am alimentația foarte slabă, Nu mănânc cine știe ce, Și nu cred că pot face pătrățele în acest caz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Razzvan5444006644):

Am 1.70

| 120bulevard a răspuns:

Degeaba faci tu biceps daca alimentatia ta e praf, oricat de mult te-ai antrena vei arata LA FEL.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru 120bulevard):

Și cum de am reușit să fac cât de cât având alimentație proastă?

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai 1.70 pentru ca asa e geneticul tau, nu pentru ca faceai biceps, nu are nici o treaba faptul ca ridici greutati cu cresterea, varul meu face sala de la 12 ani (avea 1.50 cand s-a apucat), acum are 1.92 la 18 ani.
Ce inaltime au parintii tai? Pun pariu ca maica-ta e scunda, iar taica-tu la fel, adica cel mai probabil esti mai inalt decat taicatu.

| 120bulevard a răspuns (pentru anonim_4396):

Newbie gains, n-o sa mai mearga

| MotoBlitz a răspuns (pentru anonim_4396):

Și eu am 1.70 la 16 ani fiindcă am făcut fotbal de performanță, dar mai bine scund și sănătos decât înalt și subnutrit sau gras ori normal și fără mușchi

anonim_4396

Nu e adevărat, daca face doar biceps sau doar triceps ca mine nu are nevoie de alimentație speciala ca sunt grupe mici care cresti si daca mananci 0.7 0.8 g proteina per kg eu am crescut și în perioada de newbiegains si după perioada aia in triceps si nu antrenez alte grupe de mușchi ca sa nu necesite mai multe proteine ca dupa nu mai cresc toata atentia o concentrez pe triceps, + ca daca antrenam alte grupe cresteam in kg pe cantar si eu nu vreau am crescut in cm in triceps dar pe cantar nu pentru ca e grupa mica nu contribuie la cresterea in kg ca spatele picioarele, si inca cresc in triceps nu la fel de repede ca in perioada de newbiegains dar inca cresc si au trecut 3 ani de cand aveam newbiegains,

anonim_4396

Asa este, bicepsul este o grupa mica la fel ca tricepsul ceea ce permite sa progresezi si cu alimentație proasta chiar si dupa ce ai newbie gains dar la grupe mari precum picioarele spatele nu merge

anonim_4396

Tricepsu si trapezu ambele pot creste cu 0.7-1g proteina pe kg asta si dupa perioada de newbiegainer tot cresc si nu sunt grupe care sa te faca sa urci pe cântar aia e bine, bine trapezu e grupa mare dar tot trapezu per total gen trapezul superior mijlociu si inferior tot trapezu e grupa mare dar daca antrenezi doar trapezu superior de lângă gat atunci poti creste cu putine proteine ca e doar o parte și oricum are enorm androgen trapezu fata de alte grupe și potențial mare de crestere de aia astia de iau steroizi au modificari mari la trapezu superior, oricum trapezu superior e important te ajuta daca iti iei un pumn sa nu iti fuga capu si sa rezisti, restul trapezului mijlociu si inferior e un rahat ala superior e important

anonim_4396

Deltoidul se zice cum ca ar fi mai mare decat tricepsu pieptul si aripioarele[muschii spatelui] de fel ai nevoie de mai multe proteine dar daca cineva antrenează doar umerii si nu si restul muschilor poti creste cu 1g proteina pe kg doar, am crescut 7 cm in deltoidul lateral si frontal fiecare a crescut 7 cm asta cu tot cu newbiegains care s-a sfarsit acum 2 ani dar de crescut tot cresc la mentinere calorica, dar eu m-am antrenat la mentinere calorica din prima zi ca sa nu urc pe cantar sa nu pierd categoria la kickbox + ca daca antrenez doar umerii nu e suficient sa urc pe cantar nici macar 500 g pentru ca spatele si picioarele contribuie enorm la creșterea unei persoane in greutate pe cantar si nu doar aripioarele spatelui contribuie alea singure nu fac mare lucru dar cu tot cu trapez si rhomboizi atunci se schimba si cantarul! Te salut

anonim_4396

Si deltoidu si bicepsul doar dar la deltoid am avut mari progrese asa la biceps asa si asa oricum decent cu 1 g proteina per kg