| TheQuestionQuestionQuestion a întrebat:

Salut
Daca folosesc xtreme gain timp de 4 ani cate kg pun pe mine?
Funda

6 răspunsuri:
| mrblizz311 a răspuns:

Pui ceva kg dar iti recomand sa nu folosesti asa ceva pentru ca atunci can vei fi batran ti se va lasa pielea si masa musculara foarte tare si se va vedea foarte urat.

| Darius2019 a răspuns:

Mai bine nu ai folosii niciun supliment alimentar fara sa iti zica medicul, eu zic sa mergi la sala si sa iei si proteine.Bafta!

| TheQuestionQuestionQuestion explică (pentru mrblizz311):

Mai deci cand va aud cu aiurelile astea ale voastre de 2 lei ca vi se lasa pielea imi vine sami arunc pc pe fereastra.esti noob? cum sa ti se lase pielea de la suplimente. poate de la steroizi.si am zis cate kg pun cu daca mi se lasa pielea.pff.

| NDC12 a răspuns (pentru mrblizz311):

Pacat ca tu inca nu esti batran da neuronii tot ti-au fugit din cap.

| NDC12 a răspuns:

1.Nu avem noi de unde sa stim.
2.Mai ales cu xtreme gain nu pui nimic, tu ai nevoie de un gainer pentru a lua in greutate, de xtreme gain e doar reclama.

Daca vrei sa iei in greutate ai nevoie de asta http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-Serious-Mass-5-4-kg/ + o creatina buna.

| JohnnyBi a răspuns (pentru TheQuestionQuestionQuestion):

Copil prost ce sa ii faci. i-au zis parintii un rahat il baga si el ca e mare cunoscator. de la steroizi sigur "ti se lasa pielea". cresterea in masa este mult prea rapida pentru ca pielea sa isi pastreze elasticitatea cand esti pe "juice". si cand imbatranesti intervine rigidizarea pielii, masa musculara nu se mai poate mentine la nivelul acela (procese metabolice, imbratanire, schimbari hormonale) si are aspectul ala de piele lasata. dar asta este problema la oricine se ingrasa sau slabeste brusc, nu neaparat masa musculara. cat timp pielea sustine diferente prea mari de elasticitate nu face fata si aia e. piiiica pielea o.O.

acum sa iti raspund la intrebare. rahatul ala de care zici tu nu are nicio firma din cele consacrate (on, dymatize, bsn, cellucor, etc). deci e rahat. cat timp nu este de la un producator consacrat in suplimente, nu e bun. tu intre bmw, mercedes sau vreo firma no-name ce ti-ai lua? firma no-name despre care nu stii nimic, dar face reclama frumoasa la masina lor? sau o firma care stii ca exista de 50 de ani, este fiabila, exista milioane de oameni care le-a folosit, etc? ia un gainer de la firmele mari, de renume, nu ceva anonim care promite rahaturi. nu faci patratele de la un gainer, nu ai cum. odata ce iti pune un om cu 5% grasime corporala la reclama la un gainer care este facut sa cresti in greutate (implicit si stratul adipos) nu ai cum sa arati fibra. deci reclama facuta sa atraga natangi. ca sa cresti cu un supliment trebuie sa ai alimentatia pusa la punct, sa ai 4-5 mese pe zi, sa dormi cat trebuie, sa ai un antrenament exploziv, altfel dai banii degeaba. si cat te ingrasi? depinde de corpul tau. daca esti gras, te faci cat un porc, daca esti slab si arzi repede calorii vei creste greu, daca esti slabanog cu alimentatie praf, daca pui la punct alimentatia si adaugi supliment cresti frumos. depinde de la corp la corp cum se asimileaza