1- cam cu 2 ore inainte si dupa
2-3 Acestea sunt in legatura, nu poti sa lucrezi toate categoriile in aceiasi sesiune, trebuie intr-o zi sa lucrezi parti aflate in legatura( biceps-abdomen-piept; trapez-umeri; triceps-spate; coapse-gambe etc). Asadra daca intr-o zi lucrezi o anumita categorie si in alta zi o alta categorie, celelalte se relaxeaza automat ( asa trebuie ca sa se refaca muschiul). Bratele le folosesti des asa ca iti sugerez ca la 3 zile sa ai un repaos complet( sau sa lucrezi la picioare).
Astia mai jos vad ca, comenteaza aiurea. Cica acasa nu faci nimic. Eu luna asta (nici o luna) la cum fac eu, netinand cont de numarul de seri si repaos, vad ca merge bine, tricepsul e binisor, bicepsul are o bila destul de frumoasa...
Am fost la sala 2 luni si mi s-a parut ca nu se intampla nimic.
Dupa parerea ta, ar fi bine sa i-au Fosfocreatin-R + Mixforte-R?
Pe net vad ca sunt recomandate pentru incepatori!
1. Nu stiu ce rost au suplimentele daca te antrenezi acasa.
2. Acasa nu o sa ai niciodata rezultatele pe care le vei obtine la sala, in concluzie continua cu sala.
Chiar si acasa cum sa faci doar 4 grupe de muschi? Umerii, Picioarele, Trapezu, Antebratu, Spatele etc cui i le lasi?!
Daca chiar vrei muschi atunci iti recomand sa te duci la sala. Desigur. si sala acasa e buna. dar crede-ma, faci 3 luni 100 de flotari zilnice si faci 3 luni sala. Unde crezi ca vei avea rezultate mai bune?
De ce naiba raspunzi pe langa intrebari, nu vezi care sunt intrebarile lui?
Omu i-a dat un sfat util, acasa faci mentinere, daca nu ai cum sa ajungi la sala, nu te astepta sa pui ceva
In primul rand am spus ca am gantere si o haltera..si pot si face daca doresc.
Al doilea rand stau departe de un oras mare si nu prea imi convine sa dau o gramada de bani pe transport.