1- cam cu 2 ore inainte si dupa
2-3 Acestea sunt in legatura, nu poti sa lucrezi toate categoriile in aceiasi sesiune, trebuie intr-o zi sa lucrezi parti aflate in legatura( biceps-abdomen-piept; trapez-umeri; triceps-spate; coapse-gambe etc). Asadra daca intr-o zi lucrezi o anumita categorie si in alta zi o alta categorie, celelalte se relaxeaza automat ( asa trebuie ca sa se refaca muschiul). Bratele le folosesti des asa ca iti sugerez ca la 3 zile sa ai un repaos complet( sau sa lucrezi la picioare).
Daca chiar vrei muschi atunci iti recomand sa te duci la sala. Desigur. si sala acasa e buna. dar crede-ma, faci 3 luni 100 de flotari zilnice si faci 3 luni sala. Unde crezi ca vei avea rezultate mai bune?
De ce naiba raspunzi pe langa intrebari, nu vezi care sunt intrebarile lui?
Omu i-a dat un sfat util, acasa faci mentinere, daca nu ai cum sa ajungi la sala, nu te astepta sa pui ceva
1. Nu stiu ce rost au suplimentele daca te antrenezi acasa.
2. Acasa nu o sa ai niciodata rezultatele pe care le vei obtine la sala, in concluzie continua cu sala.
Chiar si acasa cum sa faci doar 4 grupe de muschi? Umerii, Picioarele, Trapezu, Antebratu, Spatele etc cui i le lasi?!
In primul rand am spus ca am gantere si o haltera..si pot si face daca doresc.
Al doilea rand stau departe de un oras mare si nu prea imi convine sa dau o gramada de bani pe transport.
Astia mai jos vad ca, comenteaza aiurea. Cica acasa nu faci nimic. Eu luna asta (nici o luna) la cum fac eu, netinand cont de numarul de seri si repaos, vad ca merge bine, tricepsul e binisor, bicepsul are o bila destul de frumoasa...
Am fost la sala 2 luni si mi s-a parut ca nu se intampla nimic.
Dupa parerea ta, ar fi bine sa i-au Fosfocreatin-R + Mixforte-R?
Pe net vad ca sunt recomandate pentru incepatori!