| Aalexander a întrebat:

Salut.
De ce suplimentele sportive se consuma in fiecare zi?
Eu mi am luat suplimente cu 30g per portie, dar daca in fiecare zi am 6 mese cu 30g pro la fiecare masa ce rost ar mai avea sa iau suplimente?
Nu mai bine adaug la portia de dupa antrenament? In loc sa am o zi pauza + 30gpro din supliment la o masa; o zi antrenament cu 30gpro dupa antrenament si tot asa, nu ar fi mai ok sa am o zi pauza cu 6 mese cu 30gpro la fiecare si o zi antrenament cu 60gpro dupa antrenament?
http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-100-Whey-Gold-Sta ndard-4-5kg/

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

"dar daca in fiecare zi am 6 mese cu 30g pro la fiecare masa ce rost ar mai avea sa iau suplimente", pai nu are, poti sa nu iei deloc happy

Suplimente iti trebuiesc atunci cand nu-ti poti asigura tot ce-ti trebuie din alimentatie.

7 răspunsuri:
| Aalexander explică (pentru Cosmin86):

Deci pot lua 60g dupa antrenament pentru rezultate super tari big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Aalexander):

Cam mult. corpul nu prea poate asimila mai mult de 30-35 de grame de proteine la o masa, depinde si de corp, de-aia se recomanda mai multe mese pe zi

| Aalexander explică (pentru Cosmin86):

Da, dar imediat dupa antrenament cand muschiul e pompat la maxim ( am uitat care e termenul exact ) poate absorbi, cred, o cantitate mai mare.
Oricum ramane sa testez o luna si din rezultate voi trage concluzii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Aalexander):

Da, experimenteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa scrie pe cutie cum trebuie administrata portia! Dar incearca sa adaugi portia inainte de antrenament!

| Aalexander explică (pentru anonim_4396):

Nu stii nimic.
Vrei sa ti explic de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Aalexander):

Da