| Castielo a întrebat:

Salut, de ceva timp fac de 3 ori pe saptamana flotari, nu va spun cate repatari fac pe serie ca o sa radeti de mine. Oricum cresc numarul cu putin cam din 2 in 2 saptamani. Am si 2 gantere de 10 kg, si dupa ce fac flotarile mai bag 3 serii a cate 10 repetari. Credeti ca e bine sa fac de 3 ori pe saptamana cu ganterele sau odata e suficient? Multumesc, si dau funda happy

Răspuns Câştigător
| JeanBaros a răspuns:

Tine-o tot asa

8 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Si ce te exercitii faci tu cu ganterele alea? happy tare sunt curios

| Ibrahimovic a răspuns:

De trei ori este mai bine, la o zi pe saptamana nu se simte nimic!

| eduard10 a răspuns:

Poti sa faci in fiecare zi. Fă 10 seri cu gantera a cate 20 ridicari, dar nu fă altceva pana nu termin cele 10 seri(p.s gantera sa fie grea), procedezi la fel cu celelalte.
Crede-ma am 3 ani de sala si fac asta in fiecare zi si se vad rezultatele in prima sau a doua luna.

| FitMonkey a răspuns (pentru eduard10):

3 ani de sala? laughing
vorbesti protii

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru eduard10):

Si noi ar trebui sa te credem? laughing)) Un sportiv care face sala de 3 ani ar trebui sa stie regulile de baza pentru crestere in masa musculara, dar eu nu am sa ti le enumar ca oricum nu are rost.

| Cosmin86 a răspuns (pentru eduard10):

Copil mic...

| cristi1505 a răspuns (pentru eduard10):

Faci 3 ani de sala si nu ai macar un minim de cunostinte in acest domeniu laughing
Tu lucrezi aceleasi grupe in fiecare zi ceea ce e total gresit, faci cate 20 de repetari pe serie ceea ce e total gresit si rezultatele se vada dabea din a treia luna nu din prima.Du-te si culcate ca te-ai facut de ras!

| dyk3yy a răspuns (pentru eduard10):

Mai, muschii cresc in ziele de odihna, daca faci in fiecare zi faci supraantrenament.Nici nu cred ca ai trecut pe la sala.