Prietene, muschi seriosi pui in ani de zile. Cand pui muschi seriosi (bine, la inceput cresti mai repede) o sa pui 1-2 cm / an.
2 saptamani = apa de ploaie, ai cm de care zici din pompare si retentie de apa in muschi, atat si nimic mai mult.
Mai vorbim peste 1-2 ani.
p.s.: cam multe repetari, mai bine adaugi greutate (eu fac tractiuni cu 30 kg legate de mine) si faci mai putine repetari (gen 5-6, maxim 7).
Parerea mea e ca ai un program foarte prost.
In primul rand, antrenezi aceiasi muschi prea des. In mod normal se antreneaza o data pe saptamana si bine, pe cei abdominali sa zicem ca i-ai putea pune de doua ori daca tii neaparat. Cu programul tau nu le dai timp sa se dezvolte (asta se intampla in perioada de recuperare) si sunt convinsa ca nici nu-i antrenezi cum trebuie.
In al doilea rand, chiar si daca programul asta ar fi bun de ceva, cu restul corpului ce faci?
Apropo, daca scopul tau e hipertrofia, ai inclus mult prea mult cardio.
Programul mi-a adus rezultate bune, in 2 sapt am crescut in piept 3, 5 cm iar in maini cam un cm, cardio fac bicicleta (150-200 kcal)nimic intens Pt brate /piept fac 50 pull ups si 50 chin ups, 4 x 4 x 15 cu pauza 10 sec floari(4 tipuri diferite, in total 240-260) si dips 48-50...cum ti se pare.Si mersi frumos pentru raspuns
In primul rand aceeasi grupa de muschi ca incepator trebuie antrenata maxim o data pe saptamana ca sa se dezvolte cum trebuie.Tu din cate am inteles antrenezi aceeasi grupa odata la 2 zile daca spui ca azi brate, maine abdomen si treaba se repeta la nesfarsit.Ar trebui sa antrenezi 2 grupe/zi pe sistemul de 2 zile antrenament cu una pauza si fara sa antrenezi de 2 ori in aceeasi saptamana aceeasi grupa musculara.Si iti sugerez ca in timp ce maresti greutatea sa scazi numarul de repetari.Am citit mai jos ce program zici ca ai.La 50x repetari ala e antrenament de rezistenta si nu te vei dezvolta folosindu-l.Cum a zis si cosmin, intr-o perioada scurta nu ai ce muschi sa dezvolti, vezi o diferenta din cauza pomparii si a retinerii de apa in muschi, atat.Dar circuitul oricum trebuie schimbat neaparat, asta nu este deloc ok.Acum,tu faci cum crezi dar e pacat sa pierzi timp pretios cu un antrenament ineficient.
Cipi1212 întreabă: