| cristi6213 a întrebat:

Salut,de curand mi-am achizitionat o bicicleta, arata bine(nu era noua) si vine un prieten de-al lui tata si imi umbla in bicicleta ca sa imi zica ca e axu rupt cand el nu avea nimic.In fine,bicla a ramas asa pana a cumparat tata un nou ax,a schimbat tata axul si acum cand vreau sa merg cu ea dau foarte tare la pedale si abia plec de pe loc si se mai si aude un vajait constant in timp ce merg cu ea, am incercat sa o intorc si sa dau la pedala in gol, tot la fel de tare trebuie sa dau si cand iau mana de pe pedale se opreste si roata de pe spate...O parere?

9 răspunsuri:
| EmanuelEmy7 a răspuns:

Trebuie unse man!

| cristi6213 explică (pentru EmanuelEmy7):

Esti sigur ca decat atat? Si ce trebuie uns si cum? Pot sa fac si singur? Merci anticipat.

| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns (pentru cristi6213):

Nu ating franele?

| cristi6213 explică (pentru Opincaru_Alexandru_1988):

Cred ca ating...

Tata spune de saboti ca ating acolo si trebuie sa merg eu cu ea ca sa se regleze sau ceva de genu...Nu exista vreo cheie speciala pentru reglaj? E imposibil sa merg cu ea 1 km.

Ori nu sunt reglate bine franele...ori e roata descentrata

Ai un skype sau ceva sa iti trimit o poza sa imi zici exact?

| EmanuelEmy7 a răspuns (pentru cristi6213):

Daca te ajutata si tatal tau, este ok!

Ai putea mai bine sa trimiti o filmare cu roata care e cu problema. In filmare vreau sa vad roata invartindu-se. Filmarea sa fie facuta din fata sau spate sa imi pot da seama daca e descentrata. id skype: a_opincaru