| Ingognito a întrebat:

Salut, de la un timp mă chinui sa ridic greutăți deoarece simt un fel de oboseală/ durere in partea din interiorul cotului, știți cumva cum sa antrenez acea parte sau cum fac sa nu mai am probleme când ridic? Efectiv mă chinui sa ridic unele greutăți dar nu din cauza că nu am forță doar că partea aceea dinăuntrul cotului mă deranjează

11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La ce exercitii te deranjeaza? Cumva la flexii cu bara, ramat si tractiuni?

| raMLesS a răspuns (pentru Cosmin86):

Si eu mai am uneori probleme la incheieturi, la tractiuni de exemplu la gripul pronat ma doare incheietura de la mana stanga, la grip supinat ma doare incheietura de la dreapta (ulna in mod specific la ambele).
La flexii, la fel, am mici disconforturi la ambele (mai mult la dreapta), e normal?

| Cosmin86 a răspuns (pentru raMLesS):

Nu prea e normal... ar trebui sa le antrenezi (poate prin izometrie).

Eu am tendinita la cotul stanga si la flexii, ramat sau tractiuni cu grip supinat ma durea destul de nasol, dar mi-a trecut in timp.

Dar totusi, la tractiuni ai incheietura dreapta, e ciudat ca te doare... nu ai priza buna? (gen e bara prea groasa)

| raMLesS a răspuns (pentru Cosmin86):

Am cazut din pom pe ea cand eram mai mic de cateva ori si e mai handicapsata ea asa de fel, cand esti copil prost se mai intampla...
Pune podu palmei pe masa (foarte aproape de incheietura) si impinge in jos, o sa vezi ca ulna o sa se miste foarte, foarte putin 0, 5cm, eh la mine la dreapta se misca in jos cam 2cm si banuiesc ca s-a rupt vreun cartilagiu, am sa merg sa fac si o radiografie, poate mai pot repara ceva.
Accidentele le-am avut in copilarie, dar exista o diferenta vizibila intre brate, stangul find per total cam cu 2cm mai lung decat dreptul, iar circumferinta bratelor are o discrepanta de vreo 3cm, sa nu mai spun ca nu am nici pe departe aceiasi forta strict la flexii (ma gandeam ca in ciuda durerii pe care o am cand ridic anumite kilograme, sa fortez si mai mult dar mi-e ca pusca dracu incheietura si atat imi trebuie...)
Dar la hammer curls nu am treaba, am aproximativ aceiasi forta (la 2-3 repetari distanta).

| Cosmin86 a răspuns (pentru raMLesS):

Da, fa-ti radiografie, ca daca se rupe ceva... chiar daca te recuperezi, nu o sa mai fie niciodata ca inainte.
Mergi la un spital privat, gen la Regina Maria.

| Ingognito explică (pentru Cosmin86):

La tot rolling on the floor până și la biceps le simt

| RoCkKiD a răspuns:

De cat timp te-ai apucat de ridicat?

| Ingognito explică (pentru RoCkKiD):

Sa zic de 8 luni fac constant acum

| RoCkKiD a răspuns (pentru Ingognito):

Suna a inflamatie, mai ales daca faci exercitii izolate. Vestea buna e ca trece de la sine, vestea proasta e ca o sa dureze pana la o luna si trebuie pauza totala.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Ai lipsa de omega 3, magneziu si calciu.

| Ingognito explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Iau niste vitamine sunvita gold am zis poate ajut, altceva ce sa iau?