Nu prea e normal... ar trebui sa le antrenezi (poate prin izometrie).
Eu am tendinita la cotul stanga si la flexii, ramat sau tractiuni cu grip supinat ma durea destul de nasol, dar mi-a trecut in timp.
Dar totusi, la tractiuni ai incheietura dreapta, e ciudat ca te doare... nu ai priza buna? (gen e bara prea groasa)
Am cazut din pom pe ea cand eram mai mic de cateva ori si e mai handicapsata ea asa de fel, cand esti copil prost se mai intampla...
Pune podu palmei pe masa (foarte aproape de incheietura) si impinge in jos, o sa vezi ca ulna o sa se miste foarte, foarte putin 0, 5cm, eh la mine la dreapta se misca in jos cam 2cm si banuiesc ca s-a rupt vreun cartilagiu, am sa merg sa fac si o radiografie, poate mai pot repara ceva.
Accidentele le-am avut in copilarie, dar exista o diferenta vizibila intre brate, stangul find per total cam cu 2cm mai lung decat dreptul, iar circumferinta bratelor are o discrepanta de vreo 3cm, sa nu mai spun ca nu am nici pe departe aceiasi forta strict la flexii (ma gandeam ca in ciuda durerii pe care o am cand ridic anumite kilograme, sa fortez si mai mult dar mi-e ca pusca dracu incheietura si atat imi trebuie...)
Dar la hammer curls nu am treaba, am aproximativ aceiasi forta (la 2-3 repetari distanta).
Iau niste vitamine sunvita gold am zis poate ajut, altceva ce sa iau?