Cum e? e mai bine? eu deja am de ieri, dar durerea maxima o am miercuri si joi incepe sa scada durerea.
Salut!
Incearca sa mai schimbi antrenamentul.
Daca nu ai facut febra asta nu ii neaparat un indicator ca antrenamentul nu a fost bun.
Mai shimba exercitiile si vezi pe urma.
Probabil antrenamentul nu a fost destul de intens. mai asteapta o saptamana, vezi saptamana viitoare daca vei avea. si lucreaza mai intens
eu dupa antrenament n-am forta sa ma spal pe maini, am in fiecare saptamana febra
Asa a fost pana acum la mine, in mod normal acum trebuia sa tin mainile relaxate dar pot sa ma intind fara probleme. Poate o fi ca nu am lucrat intens, vorba ta, am sa vad cum e saptamana viitoare.
Da, e Muuult mai bine acum. Mi-am batut joc de antrenament data trecuta. Dar acum este cu totul alt ceva
Cum e? e mai bine? eu deja am de ieri, dar durerea maxima o am miercuri si joi incepe sa scada durerea.
Muschii tai deja s-au obisnuit cu efortul! Nu trebuie sa ai febra musculara ca sa "simti" ca ai lucrat ceva!
Ai teama ca nu mai creste pieptul daca nu ai febra? S-au obisnuit muschii cu efortul sau nu ai executat exercitiul corect.Incearca sa mai adaugi greutati.