| Neverrrrrr a întrebat:

Salut,deci un super set inseamna de exemplu sa faci flexii la biceps si imediat dupa extensii la triceps nu? sunt confuz caci ii vad pe alti cum fac flexii la biceps si dupa aia fac ciocane.Acum la dropset,sa zicem ca vreau sa fac flexii la biceps dropset, fac doar 4 serii descrescatoare sau fac 3 serii a cate 4 serii dropset? Monster set nu stiu ce este.

Răspuns Câştigător
| DanielHX a răspuns:

Ce raspuns idiot.

3 răspunsuri:
| N0xEterniS a răspuns:

Uuuuuffff!

Daca esti incepator, de ce nu te rezumi la ce e mai simplu? Chestiile de acolo, ce incerci tu sa spui sunt pentru cei avansati din 2 motive
- Cunosc ce si cum se face
- Sunt obligati sa faca asa ceva pentru ca s-au lovit de plateau.

Da, un superset inseamna ce ai spus tu. De ex. Biceps si imediat dupa spate, sau picioare, sau etc.
Chiar nu inteleg de ce te complici cu dropsets si supersets. Pe bune ti-ai atins pragul si nu mai vezi rezultate? Crezi ca pentru un incepator toate chestiile astea avansate dau rezultate uimitoare? Alta chestie : Monster set xD Pe bune? Ai tu asa rezistenta? Ai o rutina impecabila sa te bagi in supersets, dropsets, monstersets?
Clar esti incepator, daca nu erai, postai pe un forum specializat. Hai sa-ti spun opinia mea.
Fa cateva luni bune simplu, gen 3-4 zile pe saptamana 1h30. Maxim 2 grupe, ia proteine, creatina si daca vrei si acizi aminati + vitamine xD. Pune-ti dieta la punc. Dupa care, dupa gen 5-6 luni, te-ai invatat stii ce si cum ai putea sa te bagi si in supersets, dropsets etc. La un moment dat o sa ai nevoie, o sa fii nevoit sa faci chestii mai avansate pentru ca, inevitabil o sa te lovesti de plateau.
Dupa care, daca ai mai mult de 21-22 de ani, te bagi pe roids si prohormones, faci un antrenament de 5 zile pe saptamana si basta, Arnold de Romania laughing glumesc cu ultima partewinking

Pe scurt, lasa chestiile alea mai avansate si fa simplu pentru ca la tine o sa functioneze.

| N0xEterniS a răspuns (pentru DanielHX):

Wow! Ia uimeste-ma.

| funnnyman32 a răspuns:

Salut! Daca vei face super seturi nu inseamna ca vei creste mai repede, parerea mea. faci super seturi cand te grabesti si vrei sa termini mai repede cum ar trebui. sunt bune super seturile dar sa nu iei pauza deloc cand le faci iti dai seama ca nu poti pune o gramada de kg cum pui la alea normale greutate normala si faci. Nu te complica si te lua dupa altii cu tot felul de rutine ca aceea sunt oameni specializati si care iau si suplimente. Iar cu super - seturile eu zic ca e ok sa faci asta de 2 ori maxim pe luna, si da xenomorph are dreptate trebuie sa ai si rezistenta mare sa le duci la bun sfarsit. Cam cu totul sa zic 45-50 de min asta daca stii si sa tragi si nu pierde timpul prin sala degeaba, trage tare termina exercitiile, forma lor corecta conteaza mult mai mult decat enspee mii de exercitii facute la vrajeala. fa-le corect si vei vedea in timp schimbari si ai grija cu alimentatia si odihna, ca daca nu esti odihnit si hranit bine numai ai acelasi randament,
Cele bune, bafta!winking