Shake proteic din zer, la cutie, cel mai bun si se digera si usor.
alte alimente : branza, oua, quinoa, fasole, soia. incearca si astea, dar tot carnea ramane baza.
Nuci, alune, seminte, oua. Dar cum te saturi de carne? Azi mananci de pui, maine fructe de pare, poimaine de vita, urmatoarea zi peste si le prepari mereu diferit sau le asezonezi cu condimente sau sosuri diferite.
Proteina vegetala e mult mai de calitate si nu vine insotita de grasimi saturate ca cea animala. De asemenea se digera mult mai usor si bine. Uite aici un articol despre surse vegetale de proteine http://veganufericit.ro/surse-de-proteine-vegetale
Spune-le lor asta http://www.veganbodybuilding.com/
Nu, din simplul motiv ca nu poti asimila atatea proteine
Arnold baga 3-4 kg de carne pe zi, fara steroizi le-ar fi mancat degeaba, ar fi facut burta.
Deci degeaba sunt "vegani" bodybuilderii aia, ca steroizii compenseaza si asta, aparent compenseaza orice, de-aia incep sa urasc sportul la nivel competitional.
In fine, ideea era alta : proteinele animale au profil complet de aminoacizi ( adica au toti aminoacizii ), pe cand cele vegetale NU au. Iar carnea spre exemplu are si vitamina B6, b12, colagen, etc., lucruri pe care veganii trebuie sa si le ia din suplimente.
Si proteina animala si cea vegetala sunt importante, ambele au rolul lor, cand incepi sa spui ca una e mai buna decat alta, deja te limitezi ( veganii spre ex. sunt atat de limitati incat sunt la limita de a fi retarzi ), dar in fine, cred ca ai inteles ideea.
Prea tarziu Nu sunt o limitata si nici retardata dar sunt vegana de 9 luni si m-am convins ca trecerea la veganism a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata. Daca vrei sa mai discutam, da-mi add pe messenger ca sa nu mai incurcam intrebarea. Id-ul meu e asdfgooyonna.
Nu ma deranjeaza.
Nu ai cum sa vrei sa ai fibra pe tine si nu ma refer la 55kg cu muschi. ma refer la 80-100kg cu muschi, si sa spui ca te-ai saturat de peste si carne... nu mananci astea iti poti lua gandul de la muschi/six pack sau ce ti-ai propus...
Fasole, mazare, lapte, iaurt, migdale, paine de secara, cereale dimineata, albus de oua.