Chiar daca nu ai baut apa inainte nu inseamna ca nu mai ai deloc lichid in stomac, este normal, daca ai burta putin sau mai mult voluminoasa. In schimb daca nu ai burta voluminuasa (cum avem majoritatea romanilor) si esti plat, este o problema, pentru ca nu ar trebui sa ai atat de mult lichid in abdomen cat sa se poata auzi.
E normal stai linistit. Atata tot sa te opresti daca ti se face rau de la abdomene
Nu cred ca nici macar cu 4-5 ore inainte sa le faci nu ai baut ceva. Orice ai face tot se aude, mai ales daca ai stomacul ceva mai mare. Daca se aude nu-i nici o problema, atata timp cat nimeni nu aude ca sa i se para scarbos sau ceva(oamenii sunt ciudati) nu-i nici o ingrijorare
Bafta la slabit!
Ok, a fost doar o presupunere. Inseamna ca faci abdomene doar ca sa te mentii, bine faci!
Daca ai vrea sa se vada patratelele, ar trebui sa slabesti, nu sa faci abdomene. Nu zic ca nu e bine sa faci, dar nu te va ajuta sa ai patratele. Daca faci abdomene pentru ca iti place, e perfect.
Nu am ce sa slabesc, omule, eu sunt slab de fel, am abdomenu plat nu am burta deloc
Iar iti enervezi coloana, sa vezi dureri, baga flotari, genoflexiuni cu doua gantere, la bara
Andrei16263829 întreabă: