| StefanMadalin02 a întrebat:

Salut, este un mit ca daca mănânci la o masă mai mult de 40-50 grame de proteine nu se asimilează in totalitate! Este adevărat? Sau puteti sa imi spuneti cum si in ce cantitate se absorb ce-l mai bine Macronutrienții... Mentionez ca fac sală! Am un metabolism rapid... Si am 175cm cu 69kg. Mulțumesc

5 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Depinde de fiecare, dar nu trebuie sa-ti bati capul. Doar mananca necesarul de proteine si ia un shake proteic dupa antrenament.

| StefanMadalin02 explică (pentru Sn4k3):

Salut Sn4k3 uite adresa mea de Facebook daca vrei sa discutăm mai multe lucrurile aștept cererea ta. https://www.facebook.com/profile.php?id=100006862486511

| CulturismsiFitness a răspuns:

Corpul tau asimileaza proteina treptat. Daca mananci mai mult decat trebuie bineinteles ca mancarea de care nu ai nevoie este eliminata. La fel si proteina. Daca iei mai multa proteina decat trebuie atunci nu este asimilata in totalitate si este eliminata. Dar daca incepi sa iei proteina treptat atunci corpul tau se adapteaza si incepe sa asimileze mai multa proteina, dar acest lucru se face treptat.

| StefanMadalin02 explică (pentru CulturismsiFitness):

Salut, si sa înțeleg că cel mai bine este sa ai mai multe mese pe zi cu un gramaj de proteine potrivit decat sa mananci mult o dată? Mulțumesc pentru răspuns!

| CulturismsiFitness a răspuns (pentru StefanMadalin02):

Da!