anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Exista ceva suplimente care m-ar putea ajuta sa cresc putin mai repede in inaltime? Sunt putin cam codas la chestia asta... Si chiar mi-as dori sa fiu putin mai înalt, 1, 71 la 17 ani nu prinde prea bine, având in vedere ca vad indivizi de 15 ani si 1, 80 inaltime. Oare am o problema legata de chestia asta? Cel mai bun primeste funda!

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este genetic, nu ai ce sa faci.
Evident alimentatia e baza dar nu inseamna ca daca mananci alimente care contin calciu si multe vitamine vei creste nu stiu cat precum in reclamele de la Danonino de pe vremuri.
Mai bune sunt sporturile, baschet, inot, handbal, care iti intind muschii si oasele.

| Yuoia a răspuns:

Suplimentele te ingrasa nu te inalta. Daca vrei sa te lungesti, fa sport. Dar de la 17 inca mai ai de crescut.

| Catrice a răspuns:

Da,au o problema, se numește obsesie.

| Whitesnake99 a răspuns:

Da, hormon de crestere uman. GH, hGH. Nu e supliment, e sintetizat artificial si e folosit de cultiristi impreuna cu steroizii. Daca vrei sa iti risti neaparat sanatatea restului vietii doar ca sa fii mai inalt. Daca il incepi acum, pana la 21 de ani poti sa bati genetica cu 3-5 cm. Sunt studii facute... Poftim la asa intrebare absurda, asa raspuns absurd. Deci teoretic da, e posibil, cu costuri enorme, injectii saptamanale si riscuri uriase de sanatate. Accepta-ti corpul asa cum e.

| AnastasiaK a răspuns:

Zici că ai 5 ani, nu 17, și nu la înălțime mă refer. Dar numai un copil ar putea să gândească așa: "1, 71 la 17 ani nu prinde prea bine, având in vedere ca vad indivizi de 15 ani si 1, 80 inaltime." Ok, eu am cunoscut oameni care la 15 ani aveau 2m, dar ce relevanță are? După logica ta de copil de 5 ani, ar trebui ca ăia de 80 de ani să aibă minim 3m...

Chiar trebuie să-ți amintesc că există adulți de 1, 70 sau mai puțin? Sau tu ai impresia că ei n-au mâncat tot din farfurie, n-au dormit la prânz, nu i-au ascultat pe părinți și de aia n-au mai crescut? rolling on the floor

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Din păcate existăm și noi ăștia scunzi pe aici și avem sentimente sad 1, 75 la 23 de ani. Dacă ar fi să mă iau după logica puștiului, atunci sunt handicapat. Hello darkness my old friend.

| RazvanC28 a răspuns (pentru siriusblack98):

Logica mea? Am zis eu ca sunt bolnav?

| siriusblack98 a răspuns (pentru RazvanC28):

Asta se înțelege prin "Oare am o problema legata de chestia asta?". It is what it is.

| AnastasiaK a răspuns (pentru siriusblack98):

Dar eu doar continuam pe logica lui, nu am atacat pe nimeni (în afară de el) sad Bate-l pe el, I did nothing wrong (here)

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

"I did nothing wrong (here)" No, not here but in my hea...I mean yes, yes you right, big up big grin

| RazvanC28 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Si pe mine de ce "m-a ataci"? asta e, poate m-am exprimat putin gresit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa îmi "sari la gat"...

| AnastasiaK a răspuns (pentru RazvanC28):

rolling on the floor Sigur nu "t-e" atac rolling on the floor Mai bagă o fisă și vezi ce iese