anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac de ceva timp sala, am crescut cat de cat dar pieptu mie mi se pare ca a ramas la fel... cum as putea sa fac sa cresc mai repede la piept? Un antrenament anume,un regim, care ore trebuie sa dorm etc. Orice sfat este bine venit!

10 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Concentreazate mai mult cand ai piept, dormi mai mult, mananca bine... incerca sa controlezi miscare cand te antrenezi, nu incearca sa bagi mai mult deca poti, doar ca sa pari cool

| Robbu a răspuns:

Combina pieptul cateodata, mai ales cand ai febra cu alte grupe din restul zilelor
De exemplu daca ai Luni piept si biceps
Marti:Spate si triceps
Miercuri:picioare si abdomene, infiltreaza cateva serii si la piept in zilele urmatoare, eu asa am reusit, am fost in aceeasi problema.Cat despre mese, renunta cat de mult poti la Fast-Food, si mananca multe proteinewinking Mult Noroc!

| Razvy12 a răspuns (pentru Robbu):

Si protine cum ar fi? sa iau anumite vitamine sau nu e necesar?

| Razvy12 a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Cate ore ar trebui sa dorm minim?

| hibrid112 a răspuns:

Pieptul e grupa mare e normal sa creasca mai greu, eu ii acord un antrenament separat si il asociez cu abdomenul.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Razvy12):

Niciodata mai putin de 8, 10 + daca se poate big grin

| Razvy12 a răspuns (pentru hibrid112):

Imi poti spune prog tau de antrenament la piept?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Robbu):

Cum naiba ai reusit tu cu programul ala? Tu lucrezi piept si biceps luni si marti bagi spate triceps (cand faci piept, intra si triceps si cand faci spate intra si biceps) Macar daca ai fi lasat o zi pauza.

Pentru piept:
1. Lucreaza.l o data pe saptamana.
2. Fa serii cu maxim 8-12 repetari.
3. Dormi 8-10 ore pe noapte.
4. Mananca alimente bogate in proteine.

Un exercitiu' bun pentru piept: impins culcat cu haltera dar sa ai priza mare big grin

| Robbu a răspuns:

Nu trebuie sa iei vitamine, proteine...le gasesti in mancarea naturala de acasawinking