| denis988 a întrebat:

Fac fotbal cam de 1 an si am o intrebare. ca sa sutezi mai puternic ce muschi de la picior trebuie sa il dezvolti? gamba?

Răspuns Câştigător
| alecsalecs a răspuns:

Imi Cer mii de scuze daca te voi jignii dar cred ca asa este cel mai bine sa faci si anume sa. vorbesti cu antrenorul tau toate problemele de acest gen el este cel mai mare ajutor pentru tine! ok? ce esti stangaci sau dreptaci? eu iti recomand spre exemplu sa inveti sa dai cu amadoua picioarele te vor ajuta foarte mult pe viitor daca faci de performanta..succes!

4 răspunsuri:
| Bloodisor a răspuns:

Sa sutezi mai puternic adica? straight face
toti muschi piciorului si nu numai plus pozitia corpului te ajuta sa imprimi tarie unei mingi...
si eu am facut fotbal 6-7 ani, am fost portar, si nici odata nu am inteles de ce atacanti au in minte sa tragsa cat mai tare cand poarta are 7 metri iar "unu la unu" o executie tehnica e mai eficientawinking vb. cu medicul echipei sau antrenorul happy
Bafta si ai grija!

Răspuns utilizator avertizat
| unknownn a răspuns:

Nu trebuie neaparat muschi ca sa suti tare, totul depinde de pozitia mingi, cum suti in ea...

| alecsalecs a răspuns (pentru denis988):

Iti recomand ca la antrenamente sa ti folosesti si piciorul stang foarte des,...ok iti garantez ca vei avea doar de castigat! iar despre raspunsul tau dupa pararea mea cred ca parte superioara a piciorului este important sa dezvolti dar si gambele sa stai bine"pe picioare adica sa nu te accidentezi foarte repede...ok? Succes!