| Mateodram a întrebat:

Fac sală de cam un an și ceva (body-building pentru masă) dar e ceva ce mă deranjează. Am burtă. Adică doar o parte, partea aia de jos care începe de la buric în jos. E de la ciocolată din câte știu. Cum aș putea să scap de ea?

12 răspunsuri:
| Costy9991 a răspuns:

Alergi zilnic 1 ora 2, nu prea le am eu cu sala dar faci exercitii pentru formarea abdomenului laughing si o ti se duca "burtica" o sa ai patratele big grin

Răspuns utilizator avertizat
| iAmPsYcHo a răspuns:

Burta despre care vorbesti tu este de la mancare si nu faci corect exercitiile de la sala. Incearca sa faci exercitii care se bazeaza pe abdomen sau tot corpul

| darrio2007 a răspuns:

Lucreaza muschii abdomenului. Repet si eu că ce faci la sala nu este ceea ce ar trebui.

| Mateodram explică (pentru Violleta2022):

Ba este corect. Am făcut 5 luni cu un antrenor. Și am uitat să spun că în primele 2 luni mi-a scăzut burta destul de mult dar după s-a oprit.

| nugasescusernameliber a răspuns:

De burta scapi in proportie de 80% prin alimentatie. Poti face cate abdomene vrei la sala, insotite de zahar, prajeli, carbohidrati in exces, vor fi inutile. Si toate astea se vor depune pe abdomen, din pacate.
Deci lucreaza putin si la alimentatie, mai redu carbohidratii, ciocolata ia-o cat mai amara si doar o bucatica, doua, in rest elimina zaharul. Si niste exercitii cardio ti-ar face bine pentru eliminarea grasimii.

| Popintinio a răspuns:

Salut! Pentru a scapa de burta trebuie sa umbli la alimentatie ( fara sucuri, cipsuri si alte prostii). Incearca sa mananci cat mai sanatos posibil. Si mai trebuie sa faci mult cardio ( alergat pe banda, bicicleta sau stepper). Exercitiile pentru abdomen nu te vor ajuta sa scapi de burta, doar iti vor antrena muschii.

| DanielHX a răspuns (pentru darrio2007):

Ce legatura au muschii cu tesutul adipos?

| DanielHX a răspuns:

Ai grija la urmatoarele:
1.Alimentatie: incearca sa reduci numarul de calorii consumate si mananca alimente care accelereaza metabolismul.
2. Miscare: pentru slabire iti recomand antrenamentele de intensitate inalta.
3.Nutrienti: nu te speria cand vezi ca un aliment contine grasime, dar daca nu gasesti nimic benefic renunta la el (fibre, proteine etc.).
4.Sare/Zahar: incearca sa nu consumi mai mult de 2 grame pe zi.

| darrio2007 a răspuns (pentru DanielHX):

Au legatura. Pentru ca tu trebuie sa faci sa dispara grasimea de pe burta. Muschii sunt acoperiti de grasime.

| DanielHX a răspuns (pentru darrio2007):

Si daca "lucreaza" muschii ce legatura va avea cu grasimea? NIMIC.Trebuie sa scape de grasime, pentru a creste in masa mai are timp

| darrio2007 a răspuns (pentru DanielHX):

Si eu ce am zis? Poate sa lucreze muschii cat vrea. Daca grasimea ii acopera tot degeaba.