Cel mai probabil ai o alergie care nu are legatura cu suplimentele... si eu am patit asta.
Sa alegi si tu suplimente fara indulcitori (in special fara mizeria aia de aspartam).
p.s.: dupa antrenament baga si carbo simpli, daca iei doar proteine + bcaa(care sunt aminoacizi din proteina) le irosesti, o sa fie folosite pentru refacerea glicogenului si NU pentru refacerea fibrelor musculare.
NICIODATA nu iei proteine/amino/etc dupa antrenament fara carbohidrati, ca poti sa le arunci direct in cosul de gunoi.
Probabil asta e una din gafele pe care le faceam, nu bagam si carbo Oricum, o sa iti incerc ce mi-ai recomandat, varianta fara arome [ foloseam ciocolata la whey si pere la bcaa ]. Ahh. si inca ceva, daca mananc pe parcursul zilei inclusiv dupa antrenament necesarul proteic nu mai are rost sa suplimentez, nu?
Nu. Excesul o sa fie eliminat cand te duci la WC => bani aruncati. Eu nu mai folosesc suplimente de ani de zile (dupa ce am folosit cativa ani) si tot cresc in masa si forta
Cu placere. Si tine cont, e muuuult marketing. O "super-creatina" sau o "super proteina" costa triplu fata de alta ca e firma x sau y... cand in fond e aceeasi substanta de baza