| SorinelCopilu a întrebat:

Salut fratilor, am o intrebare in privinta regimului meu zilnic.
Eu manac cam 365 de calorii pe zi, adica dimineata cand ma trezesc la 7 pana ma imbrac fac dus si spalat pe dinti se face cam 7:30 la 8:00 ajung la lucru, imi fac o cafea la aparat care contine 50 de calorii asta ma tine pana la pauza de masa, cam pana la 11:30. Atunci beau un pahar de apa, asta ma tine cam pana cand ies de la lucru, pe la 16:00 ma duc la sala pana la si 16:15 ajung.
Imi iau o apa de la aparat de 2.50 l.
Stau la sala si imi fac exercitile cam pana pe la 18:00 ajung acasa pe la 18:30 atunci mananc o pulpa de pui fiert fara piele care are 185 de calorii si noaptea pe la 21:00 mananc cam 100 de grame de orez fiert care are 130 de calorii.
Acum intrebarea mea e cam cat de sanatoasa e aceasta dieta?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O sa ramai fara masa musculara si lipsit de grasimi, poti face infart, sistemul imunitar slabeste, te vei simti obosit, e un mod de sinucidere

| alina2k18 a răspuns:

O sa slabesti, dar ia si niste vitamine dimineata.
Tine maxim 10 zile, o sa dai jos 3-4-5 kg si dupa ce termini acest regim incepe sa mananci cate putin, nu te baga in mancare normal ca pui la loc! Vorbesc din experienta, si eu fac diete draconicewinking
Sunt unele studii de spun ca foamea e un medicamentwinking si de asemenea cica nu suntem programati genetic sa mancam in fiecare zi.
Vezi si pe Youtube ca sunt romani de au facut post total.

| Ha0t1c a răspuns:

Doamne fereste.

| blood0593 a răspuns:

De ce mananci asa aiurea?

| Christian93628 a răspuns:

Opreste-te imediat, nu este sanatos sa mananci mai putin calorii ca rata metabolica, te poti imbolnavi

| SorinelCopilu explică (pentru blood0593):

Sa slabesc am 94 de kile vreau sa ajung la 85

| blood0593 a răspuns:

Cauta pe Youtube "Angell Fitness" este un roman care face diferite filmulete despre nutritie si alte chestii legate de sala, zic sa asculti din ce zice ala ca vei primi sfaturi mai bune de la unul care se ocupa cu asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i sanatoasa deloc, mai ales ca faci sport si nu te hranesti sanatos.
In situatia ta, ar daca mai vrei si muschi, ar trebui sa mananci minim 1500 calori pe zi!
365 de calorii pe zi, este la limita de supravietuire.
Probabil ca curand vei avea episoade de lesin si vei vedea ca slabesti enorm. Dieta asta nu-i sanatoasa deloc!
Nu te poti hranii cu 1 bucatica de pui si 100 gr de orez fiert pe zi!

| SorinelCopilu explică (pentru blood0593):

Il stiu pe Angel dar eu am o situatie mai complicata eu u pot sa mănânc foarte sanatos nu ca nu imi permit sau ceva dar eu stau in Germania si lucrez la un restaurant Burger King.
Si familia mea manamca traditional si nesanatos asa ca eu nu pot sa-mi fac de mancare si asta e singura modalitate

| blood0593 a răspuns (pentru SorinelCopilu):

Acum nu stiu cum gandesti tu, dar decat sa incerci sa slabesti fortat si sa te imbolnavesti, mai bine o iei mai usor cu slabitul, zic ca 1700 de calorii poate si putin mai multe te vor ajuta mai bine, acum depinde de inaltimea pe care o ai. A si apropo, daca faci bodybuilding nu te uita la cantar, procentul de grasime pe care il slabesti il vei inlocui cu muschi.Eu la 1.72 inaltime mancam 1500 calorii pe zi, de la 80 de kg am ajuns la 76 in trei luni.
Uite ce foloseam eu pentru a calcula numarul de calorii, eu mancam mai putin decat imi zicea calculatorul:D : https://www.bodybuilding.com/fun/macronutcal.htm

| Cosmin86 a răspuns:

Asta nu e o dieta, e o mare MIZERIE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru blood0593):

Pai de ieri pana azi de la 96 am ajuns la 93

| blood0593 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand o sa incepi sa mananci ca inainte, o sa retii tot ce ai dat jos, o sa cresti iar in greutate, aia este infometare nu dieta.Nu ai dat jos doar grasime ci si ceva masa muscularal.Corpul tau nu o sa fie obisnuit cu mai putina grasime si o sa vrea sa ajunga iar la greutatea initiala.Acum tu stii ce vrei sa faci. Nu sunt nutritionist dar acum ceva timp aveam probleme cu greutatea si timp de o luna am cautat tot internetul, articole despre diete, m-am uitat cam la toate persoanele care fac bodybuilding pe Youtube, aia asa ziceau, eu am invatat asta de la ei(sper sa nu fie gresit). Altfel, mai bine mergi la un nutritionist.