| Andrei_Dumitriu_2000 a întrebat:

Salut imi faceti si mie un program saptamanal de dezvoltarea muschilor, de ex luni:umar, biceps, triceps si zile de odihna, dar aceste antrenamente sa le pot face acasa

Răspuns Câştigător
| Varareanu_Olivian_1996 a răspuns:

Salut! Deci, daca locuiesti la oras, le cumperi foarte usor de la magazin. Daca esti de la tara... Poti face cu orice prinzi, de exemplu scaune, televizoare. :)). Bine Deci!
-Program-

Luni

Dimineata:Genoflecsiuni si flotari
La amiaza:Ia haltera si fa minim 20 de rizicari la haltera, seara putina odihna, eventual niste flotari

Marti

Dimineata: Odihna
La amiaza:Odihna
Seara: Alergare, mai mult de 1 km

Miercuri

Dimineata, daca ai timp si acel aparat pentru forta, foloseste-l
La amiaza:Exercitii pentru pectorali, de ex: Flotari si pentru picioare genoflexiuni

Joi:
Dimineata: Odihna
Amiaza:Odihna
Seara:Ridica la haltere, minim 20-30

Vineri:

Dimineata:Flotari si genoflexiuni, minim de fiecare 20
La amiaza: Ia din nou halterele si fa minim 20
Seara: Orihna

Sambata:

Dimineata:Dezvolta-ti abdomenul, facand abdomene, LoL! :))
La amiaza: Odihna
Seara: Doar genoflexiuni

Duminica este evident, sarbatoare, deci Libeer!

Daca vrei un si-te pentru aceasta, uite unul! : http://stirileprotv.ro/......-zile.html

Sper ca te-am ajutat!

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Umarul este o incheietura, nu un muschi. muschiul umarului se numeste deltoid. pentru acasa ce vrei? un program de geno, flotari, abdomene si tractiuni?

| Jameson a răspuns:

Salutare. Iti prezint un program pentru dezvoltare creier. Iti recomand sa faci o ora pe zi. https://www.semperfidelis.ro/......-capu-.jpg
mult succes.

| Andrei_Dumitriu_2000 explică (pentru Jameson):

Du-te culcate ca esti obosit

| Jameson a răspuns (pentru Andrei_Dumitriu_2000):

Conteaza "muschi" creierului.

| Cosmin86 a răspuns:

Acasa NU PUI MUSCHI.

Astea sunt aberatii de COPII MICI PAMPALAI.

| FatUglyVirgin a răspuns:

Umm..nu.

| mbzba a răspuns:

Vara...m-am plictisit si eu de sala si de kickbox laughing nu am un program anumit dar sfatul meu, cand faci la bara, paralele, flotari baga intodeauna greutate pe tine, de exp eu astazi am facut flotari 5 seturi cu 20kg pe spate (un rugzac plin cu carti si o gantera de 10kg) la inceput incalzirea...50 45 35 30 20, de dorit sa faci pana nu mai poti de fiecare data, trebuie sa simti ca lucrezi
go hard or go home.