Cel mai bun este alergatul afara. Eu am urmat un program de alergat. Alergam 20 de minute luni miercuri si vineri si 15 minute marti si joi si in 2 luni am ajuns sa alerg peste 1 ora jumatate fara oprire. Viteza mi s-a imbunatatit foarte mult. Probabil ca nu ai timpul asta la dispozitie asa ca daca vrei sa te mentii in forma pentru proba ar trebui sa alergi in jur de 10-15 minute fara oprire pe zi (asta daca poti) si cred ca va fi ok
Mda. problema e ca nu prea am timp. lunia stau pana la 2:30 la scoala, la 3:15 trebuie sa merg la antrenament de fotbal. cand vin e deja noiapte si trebuie sa-mi fac tema. la fel miercuri. martia stau pana la 3 la scoala si la 5 am ore.
Cea mai buna solutie, dupa parerea mea, ar fi sa alegi 15 minute fara oprire apoi cateva exercitii de relaxare a muschilor si va fi OK
Alergatul pe loc nu te va ajuta prea mult. Du-te mla o sala de forta, si alearga pe banda, sau acasa sari coarda daca ai destul spatiu. La sala te poti duce si sa alergi doar, daca asta ai nevoie.
Poti sa faci genoflexiuni depinde si din ce dati rezistenta dar alergatul ajuta mult