Echipament de schimb, prosop. Te-ai documentat dinainte? Stii ce trebuie sa faci maine sau pur si simplu sari de pe un aparat pe altul? Cam care e planul tau?
Pai am mai facut inainte vreo 4 luni si nu am vazut rezultate si dupa am realizat ca nu trebuia sa renunt ca trebuie mai multa munca si m-am gandit ca ma mai invata pe aici cineva chestii utile gen cu mancarea antrenamentul
Fara prafuri. Greutati usoare in tip sezut. Nu te umfla, este dizgratios pentru un tanar. Un corp modelat este perfect.
Nu stiu de tine dar aici e 9 lei si faci cat de mult vrei.
On-topic: o sa-ti spuna antrenorul.
Alimentatia pentru muschi e destul de scumpa. Sau esti un copil care vrea sa puna muschi doar cu exercitii?
Sa te scapi de tipicele bro-splits, antrenamentele pe grupe sunt o gramada de retardati ce le fac si rãmân la fel ani de zile, pentru ca nu au un plan si o structura incât sa progreseze. Restul sa te concentrezi pe bazã cele compuse, sunt o multime de programe pentru incepatori free 5x5, full/ body upper/lower, push pull legs etc
cu alimentatia nici nu trebuie sa te strofoci foarte amãnuntit, doar sa inveti sa-ti gatesti las-o pe Mamica si invata ca sunt destule retete si iti poti face nutrientii din ce alimente vrei tu.