Schimbarile se vad si la fata doar daca esti deja rotund, si eu urmez o dieta si ce pot sa-ti spun e ca trebuie sa renunti la tot ce inseamna sucuri, dulciuri, paine, sau in cel mai rau caz, daca poftesti la ceva dulce, sa mananci dimineata si nu mult, la fel si cu painea, in rest cred ca stii si tu, fara junk food, salate, mancare gatita, chestii de baza
. dupa "fara junk food", sa nu se inteleaga ca si fara salate )
Daca doresti sa slabesti, nu trebuie sa urmaresti vreo dieta. Nu exista diete minune... Totul se rezuma la un principiu simplu: consuma mai putine calorii decat folosesti intr-o zi.
P.S. barbatii au nevoie de 1600Kcal pe zi, pentru a-si mentine greutatea curenta, asta in cazul in care singurul efort fizic pe care il depun este sa reidice furculita pana la gura.
Mai bea bere dar mai multa, baga si vin, ceva spirtoase in amestec, fa asta de cateva ori pe saptamana sau in fiecare zi si poate ca te alegi cu probleme la ficat/stomac, asa cum am patit eu, acum sunt la tratament, mananc aproape ca un vegan si totusi putin, beau apa alcalina, apa cu lamaie, ceaiuri pentru sistemul digestiv, am slabit 5 kg in doar o luna, doar stand, fara miscare, acum iti dai seama ca-i cam incomod sa mananci doar legume fructe si branzeturi, mancare gatita mai putin, prajeli deloc, dulciuri deloc, alcool deloc, sucuri deloc, pe langa asta, mananc in portii mici.
Asta cu slabitul prin metoda precizata a fost o gluma, nu doresc nimanui sa aiba problema mea, macar de cand sunt la tratament incep sa ma vindec.
Inlocuiesti cina cu 1-2 fructe si reduci cantitatea de mancare la jumatate, incearca sa nu consumi paine, daca mananci paste sa le mananci fara carne, nu mai bei sucuri sau bauturi alcoolice, renunti complet la dulciuri si mergi.
Cand slabesti, da, efectele se vad si la fata, cel putin la mine s-au vazut diferente de la alea 5 kg date jos.
E simplu, daca vrei sa slabesti, scapi de alimentele ce au multe calorii si seara mananci 1-2 fructe, eu de exemplu seara mananc cate o grefa, sunt foarte bune daca le decojesti ca pe pomelo, putin cam zemoase deci vei avea nevoie de cateva servetele.
Invata-te sa citesti numarul caloriilor de pe produsele ce le consumi, vei fi uimit ca 1 litru de chefir are undeva la 590 kcal si daca bei 1 litru de chefir te cam saturi, ai rezolvat o masa, micul dejun ti-l recomand a fi bogat, nu taia din micul dejun decat painea, daca este posibil, daca nu, ia-ti paine din tarate, nu-i la fel de buna la gust dar e mai ok, daca nu poti renunta la ea.
Un om are nevoie de circa 3000 kcal pe zi, daca tu asimilezi mai putin de 3000 kcal pe zi, incepi sa slabesti!
In primul rand, opresti consumul de bere si manaci santos, dar faci si sport si surplusul de 6-7 kg va dispare.
Elimina din alimentatie orice sus, alcool, cereale, paine si fainoase si evident orice produs cu zahar.
anonim_4396 întreabă: