anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Întrebare pentru mergătorii la sală. Ce faceți acum că s-au închis sălile? Anul trecut mă așteptam, dar acum sincer m-a luat prin surprindere, plus că era și o perioadă în care chiar progresam și acum mi s-a tăiat avântul. Văd că multe persoane spun că înlocuiesc sala cu alergatul... dar nu prea au treabă una cu alta. Alergatul e complet altceva, foarte bun și el, dar nu înlocuiește sala. Mă uitam la echipamente sportive, numai o bară olimpică e 800 lei, deci cred că îți trebuie lejer 1000€ ca să poți avea ceva decent. Astfel că pentru majoritatea aceasta nu este o opțiune. Voi ce faceți?

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

In mare, cam am echipament acasă, dar dacă n-ai și nici nu simți nevoia să investești, calistenicele rămân singura opțiune + niște greutăți la anumite exerciții sau un partener care să opună rezistență mișcării.

În fine, asta merge ca o formă de menținere dacă mergeai la sală de plăcere...că dacă faci bodybuilding (de performanță zic)/powerlifting/etc, fără echipament nu prea ai ce face. Ar fi ca înotul fără apă.

7 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

O plimbare in parc un meci de tenis sau fotbal

| raMLesS a răspuns:

Găseşti ma ce sa faci... Iti iei niste gantere, sau te duci te agati de un copac si faci cateva seturi de tracţiuni cu ceva greutãti in spate, iesi la un fotbal, un tenis, un alergat, un mers cu bicicleta, basket, aruncatul mingei la coş, etc...
Ia sa vezi ce fun e jogging-ul cand poti sa alergi kilometrii intregi fara sa oboseşti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru raMLesS):

Ai dreptate laughing

| siriusblack98 a răspuns:

Eu am acasă toate echipamentele necesare plus discuri și greutăți. Nu cred că m-au costat toate la un loc cu tot cu banda de alergat 1k euro de-a lungul timpului.

| Frank51 a răspuns:

Problema e la cei care sunt avansați, care au nevoie de greutăți mari, pentru restul se cam rezolvă cu 2 gantere și o bară. Eu sunt la început, am 2 ani on off, și nu e atât de tragic pentru că rezolv cu niște greutăți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu îmi fac antrenamentul acasă. Și am improvizat câte ceva in curte.

| Cosmin86 a răspuns:

Eu de 1 an deja ma antrenez in parc, la calistenice. Am paralele, fac ramat cu corpul meu, mai multe tipuri de tractiuni, flotari intr-o mana, genuflexiuni intr-un picior + alte exercitii.

Am o vesta de 20kg pe care o leg de mine la anumite exercitii.