In primul rand acasa nu iti poti dezvolta masa musculara neavand aparatele necesare.In al doilea rand cu ganterele alea ma incalzesc eu deci sunt foarte mici ca si greutate(inutile). Pentru a creste masa musculara iti trebuie o alimentatie bine pusa la punct nu aproximativ ok, iti iei 2g proteina/kg corp zilnic?
Eu am aprox 58kg la 1, 75..sunt zile in care iau 30-40g..altele in care iau 50-60..depinde nu pot sa mananc zilnic piept de pui oua fasole branza etc..mai mananc si ce este..Stiu ca proteinele au rol important dar multi culturisti ziceau ca si 1-1, 5g/g e suficient pentru un antrenament.iar eu acasa am nevoie de antrenament pentru brate si piept deci nu cred ca am nevoie de atatea proteine..inainte cand mai faceam pentru biceps simteam durere in timpul antrenamentului si faceam si febra..acum nu simt nimic..nu exista vreun exercitiu in afara de tractiuni pentru biceps fara gantera? iar daca as face de exemplu 4 seturi a cate 5 flotari la paralele luni miercuri vineri s-ar simti ceva la triceps si piept? sau doar atat e complet inutil? Daca ai alte idei..mai bune de antrenament..in limita enuntata.le ascult Nu am asteptari prea mari.dar mi-ar placea ca intr-un an sa am un piept vizibil mai mare..la varsta mea consider ca am bratele relativ mari..adica multi de varsta mea si chiar mai mari ca mine au brate mai mici..nu sunt brate foarte dezvoltate dar pentru cineva care nu a facut sala consider ca is chiar bine dezvoltate..eu as vrea ca macar intr-un an sa vad o schimbare sa nu mai las bluzei la maini
1g proteina/kg corp este necesar doar pentru mentinere, insuficient pentru dezvoltarea masei musculara.O grupa de muschi trebuie executata 1 data pe saptamana(daca faci piept luni atunci mai faci lunea viitoare piept).La biceps ai mai putea face flexii cu haltera dar banuiesc ca nu ai asa ceva,exercitiile cu gantera sunt folosite in mare parte pentru izolare, trebuie sa iti pui greutate mai mare spre exemplus, stiu eu, cand faci flotari iti pui un rucsac cu greutati in spate iar la tractiuni il agati de picioare si la genuflexiuni la fel, in spate.