| JH a întrebat:

Intrebarea mea este pentru cei pasionati de pariuri sportive (pasionati, nu dependenti!) si pentru cei ce se pricep la matematica. Nu stiu daca e corect ce voi debita mai departe, dar daca este ar fi posibil sa poti castiga ceva banuti. Am observat la Stanley spre exemplu, daca pariezi 2 lei pe 10 meciuri cu cota de peste 2 iti iei ceva banisori. Si atunci vine problema. Sa zicem ca gasim 10 meciuri ceva in genul : cote 1 : 2, 20 X:3, 20 2:2, 70. Este doar un exemplu, dar se poate gasi in lista de pariuri. Sa zicem ca luam asa a-primul meci meci, b-al 2-lea meci, c-al 3-lea meci, d-al 4-lea meci etc pana la 10 (sa zicem ca 10 este nr de meciuri pe care vrem sa-l jucam). Ideea ar fi sa acoperim pe bilete toate rezultatele posibile. Adica a-1 b-1 c-1 d-1. a-x b-1 c-1. a-2 b-1 c-1. a-1 b-x c-1 d1. a 1 b1 cx d1... etc etc si sa fie luat si de ex a1 b2 c1 d1 f1. sau a 1 b2 cx d1. etc etc sa fie acoperite toaate posibilitatile. Intrebarea este, (pentru cei care se pricep la matematica, nu e punctul meu forte), cate bilete ar trebui jucate ca sa poti acoperi toate posibilitatile? Dau funda + vot

Răspuns Câştigător
| Chio9 a răspuns:

Salut!
Wr104 habar n-are ce ai intrebat da rin fine.

Formula e asa. Aranjamente de 10 luate cate 3.

asta inseamna 10! (factorial) impartit la 3! (factorial)

10! = 1 * 2 * 3 *... * 9 * 10
3! = 1* 2 * 3

simplificam si ramane 4 * 5 * 6 * 7 * 8 * 9 * 10.

Deci in concluzie sunt multe cazuri. laughing

ps: 604.800

Bafta la pariuri.

Daca vrei bani din pariuri, sume mari pe cote mici.

Exemplu. Cum o fost Dinamo in prima etapa. 10 milioane pe ea si aveai castig 18 deci ai profit 8 milioane.
si multe alte meciuri.

Nu am aplicat asta, pentru c anul am bani dar cand o sa am o sa o fac.
Am prieteni care practica genu asta de pariu si le iasa bine.

5 răspunsuri:
| GEORGE a răspuns:

Nici nu stau sa calculez ca sa-ti zic ca foarte multelaughing))) si eu m-am gandit la asta dar am renuntat oh go on

| JH explică:

Nu frate ca asa puteam sta si eu 2 nopti si 2 zile sa iau fiecare posibilitate-n parte. Da ma lua zbenga. Dar probabil exista vreo formula de asta "desteapta" care sa te scuteasca sa stai cu pixu si sa iei fiecare posibilitate. Si cum eu nu o stiu am apelat la comunitatea TPU.

| WR104 a răspuns (pentru JH):

Nu exista formule castigatoare prin care sa castigi mereu.
Ce ai descris tu exista optiunea "sistem" la toate casele de pariuri serioase.
Casele de pariuri nu vor pierde niciodata asa ca nu-ti mai bate capul si joaca de placere nu sa faci bani pentru ca nu vei face.

| JH explică (pentru WR104):

Nu ma refeream la sistem ca stiu si eu de astea. Eu ma refeream sa acoperi pe X bilete (cate or fi, ca de asta vreau sa stiu cam cate ar trebui jucate ca sa stiu daca iti poti scoate banii inapoi) toate posibilitatile. Imi dau seama ca is foarte multe ca sa iei fiecare meci din 10 si sa iei fiecare rezultat.

| cristi767 a răspuns:

Este imposibil sa joci toate variantele, plus ca s-ar putea sa castigi pe variantele mai usoare (si mai favorabile, evident), iar castigul sa nu acopere nici 10% din cat ai investit :)) Poate chiar mai putin.

Exista strategii prin care poti sa obtii castiguri mai mici sau mai mari de pe urma matematicii in pariuri. Uite una: http://pariuri.org/strategii-pariuri-sigure-sure-bets.html