Salut!
Wr104 habar n-are ce ai intrebat da rin fine.
Formula e asa. Aranjamente de 10 luate cate 3.
asta inseamna 10! (factorial) impartit la 3! (factorial)
10! = 1 * 2 * 3 *... * 9 * 10
3! = 1* 2 * 3
simplificam si ramane 4 * 5 * 6 * 7 * 8 * 9 * 10.
Deci in concluzie sunt multe cazuri.
ps: 604.800
Bafta la pariuri.
Daca vrei bani din pariuri, sume mari pe cote mici.
Exemplu. Cum o fost Dinamo in prima etapa. 10 milioane pe ea si aveai castig 18 deci ai profit 8 milioane.
si multe alte meciuri.
Nu am aplicat asta, pentru c anul am bani dar cand o sa am o sa o fac.
Am prieteni care practica genu asta de pariu si le iasa bine.
Nici nu stau sa calculez ca sa-ti zic ca foarte multe))) si eu m-am gandit la asta dar am renuntat
Nu frate ca asa puteam sta si eu 2 nopti si 2 zile sa iau fiecare posibilitate-n parte. Da ma lua zbenga. Dar probabil exista vreo formula de asta "desteapta" care sa te scuteasca sa stai cu pixu si sa iei fiecare posibilitate. Si cum eu nu o stiu am apelat la comunitatea TPU.
Nu ma refeream la sistem ca stiu si eu de astea. Eu ma refeream sa acoperi pe X bilete (cate or fi, ca de asta vreau sa stiu cam cate ar trebui jucate ca sa stiu daca iti poti scoate banii inapoi) toate posibilitatile. Imi dau seama ca is foarte multe ca sa iei fiecare meci din 10 si sa iei fiecare rezultat.
Este imposibil sa joci toate variantele, plus ca s-ar putea sa castigi pe variantele mai usoare (si mai favorabile, evident), iar castigul sa nu acopere nici 10% din cat ai investit :)) Poate chiar mai putin.
Exista strategii prin care poti sa obtii castiguri mai mici sau mai mari de pe urma matematicii in pariuri. Uite una: http://pariuri.org/strategii-pariuri-sigure-sure-bets.html
colombo1 întreabă: