Nu este impresionant, mi-am luat săptămâna trecută niște gantere și ca începător fac cu 15kg pe braț, dacă pui problema așa bănuiesc că nu ești la început.
Daca vrei sa impresionezi pe cineva, trebuie sa ai bani, bani multi. Orice gluma proasta ai face, oamenii te vor considera amuzant, cat de urât ai fi, brusc vei fi considerat frumos. Muschi are si gigel. Valoarea unui barbat este data de banii pe care ii are, la fel cum valoarea unei femei este data de frumusete si reputatie. Asa fuctioneaza lumea. Daca ai muschi, bravo tie ca te preocuoa sanatatea. Dar nu poti impresiona pe nimeni.
Nu ai cum frate la inceput sa faci cu 15kg pe biceps, poate nu le faci corect sau le faci baby reps
Crezi ca te ajuta la ceva in afara de origoliul tau?
Sunt o multime de oameni care fac de exemplu powerlifting si ridica, trag, imping greutati impresionante
Iti spun un postulat, toti dar toti cei care lucreaza cu greutati mai devreme sau mai tarziu vor avea afectiuni fizice!
In cel mai bun caz rezolvabile.
Aia au vechime in sala si in intr-adevar sunt puternici dar sunt pe modul urs si n-au forme lol eu nu vreau sa ma fac powerlifter
Pai si ce ca sa fii sculptat ca zeii greci este nevoie sa ridici tone crezi?
Este si nu este depinde la ce si cine te raportezi
Eu am facut cu asemenea greutati deci pentru mine nu este
Chiar ajunsesem la o repetare corecta la piept cu 160 kg, la 83 kg ale mele era ceva impresionant cred
Dar sportul nu trebuie facut pentru admiratia cuiva, nici macar a celor de acolo!
Am vazut multi "campioni" de acestia care au vrut sa impresioneze si au devenit "pensionari", ca numai pot ridica nici 5 litri de apa de jos.
Deci impresiile acestea costa.
Cui ii pasa? Nici macar muschilor tai nu le pasa. Conteaza stimulul sa fie progresiv si de tip incarcare progresiva, nu greutatile. Faci frecare gratuita de articulatii daca te orientezi doar pe greutati.
Eu n-am facut rep max niciodata chiar sunt curios cu cat as putea.