anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Luni acum, pe 14, am probele sportive pentru scoala de maistri militari, mai exact, dupa cum stiti, 2 km in maximum 9 minute fiind rezistenta. Intrebarea mea este, ce sa mananc zilele astea inainte de proba ca sa fiu sigur ca voi avea energia potrivita dar si o anduranta decenta, adica sa nu imi "cada picioarele" vorba aia..ca nu am mancat ceva potrivit. Stiu ca inainte de maraton se face carbo-loading, si intr-adevar, consum ceva carbohidrati din paste, orez, fructe etc.Dar aici nu e vorba de maraton si daca alegerea mea de carbo-loading este gresita, sau nu in totalitate corecta, va rog sa ma ajutati. Multum anticipat!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Deja in programa orelor voastre de gimnastica ar trebui sa figureze alergarea.
2 km sunt nesemnificative pentru un tanar ca tine. Daca nu reusesti sa-l faci in 9 minute, atunci chiar esti nepotrivit.

Pana luni mai ai 3 zile, cand te poti antrena, chiar de doua ori zilnic.
Inainte mananci 3-4 linguri de miere de albine, iei cronometrul cu tine si alergi...
Sa nu mananci altceva inainte cu minim 2 ore!

| Sn4k3 a răspuns:

2 km nu-s nimic in 9 minute. Mananca normal.

| HadesSs a răspuns:

Parerea mea e sa mananci cu 2-3 ore inainte de efort sa aiba timp sa se digere mancarea, manca ceva in care sa ai de toate eu personal as merge pe o omleta cu legume si o banana, iar inainte de alergare o cafea un pic mai tare pentru energie.

| paladinnn a răspuns:

Tin sa mentionez ca am si febra musculara, ar trebui sa mai alerg pana luni? Sau sa ma odihnesc?

| Mandresc a răspuns:

Asta e o sabie cu doua taisuri, daca mananci va fi jale de tine laughing))).
Dar daca nu mananci probabil vei lesina.Probabil ar trebui sa mananci doar putin.