| Axelson a întrebat:

M-am apucat sa fac exercitii acasa cu halterele de 2 saptamani... Si exercitiile sunt bune, dar vreau sa iau si niste batoane FibroBar dar nu stiu cum/cand sa le iau.
Si alimentatia cum sa fie!
Daca ma puteti ajuta o sa va fiu foarte recunoscator!

Răspuns Câştigător
| TeckTonik997 a răspuns:

Cel mai important e dupa si inainte de antrenament (cu o ora inainte, imediat dupa). Mananca proteine, cauta mancaruri bogate in proteine pe google si mananca foarte des, la 2-3 ore.

6 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Si ce crezi ca o sa rezolvi cu batoanele? Alea le iei in loc de o pungade snaksuri la scoala sau un sniker, sau tu vrei sa pui masa musculara cu batoane?

| Cosmin86 a răspuns:

Unde ai tu loc sa bagi haltere in casa?

O haltera are 2.2 metri lungime si 20 kg ( fara niciun disc ).

| SiLaS a răspuns (pentru Cosmin86):

El baga fibrobar pentru masa musculara...numai eu am impresia ca acesti copilasi fac lucruri aiurea fara sa se documenteze? Mai e sa zica unu ca vrea sa ia danabol ca sa slabeasca si ma arunc pe fereastra.

| Cosmin86 a răspuns (pentru SiLaS):

Copii mici si firavi care o sa ramana firavi happy

| Axelson explică (pentru TeckTonik997):

Multumesc happy!

| alexxis0712 a răspuns:

In primul rand tu ai spus ca te-ai apucat de exercitii cu halterele si banuiesc ca vrei sa pui ceva masa musculara.In cazu tau in niciun caz FibroBar nu-si are locul e de slabit e cu totul altceva.Batoanele proteice sunt mai mult abureli ce contin mult zahar. Le poti manca la scoala sau pe undeva in loc de chipsuri si alte dracii.Mananca multe fripturi, oua, lapte, branza, fasole, orez brun, linte.