| tump a întrebat:

M-am reapucat de sala de o saptamana. Inainte faceam in fiecare dimineata si seara 25 de flotari... Am fost la sala de 4 ori saptamana aceasta, vinerea am facut picioare, si normal ar trebui sa nu fie asa obositi mushii de la brate...dar totusi pot sa fac doar 15 flotari in momentul asta (sambata dimineata). E ceva normal? O sa-mi "revin" sau cum sta treaba?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

1. nu mai fa exercitii de forta dimineata ( se fac dupa ce mananci carbohidrati si proteine )

2. nu mai fa flotari zilnic, lasa si zile de pauza ( muschii se dezvolta in zilele de pauza ).

Trage tare la sala, mananca proteine si carbohidrati si o sa cresti in rezistenta in timp ( multe flotari = REZISTENTA, nu forta, sa nu faci confuzia asta )

4 răspunsuri:
| Iulian_Marius_1987 a răspuns:

Ai sa-ti revii daca faci mai multe si mai multe si chiar ai sa-yi depasesti "highscore" xD

| anedreaeaaa a răspuns:

Pai tine de exercitiu. Cu cat exersezi cu atat vei putea face mai multe. Dupa o pauza e de asteptat sa nu mai poti face acelasi efort fizic.

| tump explică:

Nu ai inteles. Eu inainte sa ma reapuc de sala faceam 25 dimineata si seara... acum, dupa o saptamana de sala, pot doar 15, e normal? Adica stiu ca trebuie sa fie obositi muschii dar totusi au trecut 2 zile...

| Cosmin86 a răspuns (pentru tump):

P.s. : muschii se refac dupa un antrenament dur in 6-7 zile, nu in 2 ( daca se refac dupar doar 2 zile, inseamna ca antrenamentul a fost slab )