anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma tot intreb cum sa-mi schimb programu de antrenament la sala. Pana acuma mergea de 4 ori pe saptamana si faceam astfel:
Luni: piept+biceps
Marti: picioare
Miercuri: spate+triceps
Vineri: umeri+trapez
Sa continuui tot asa, sau sa-mi sa ma duc de 5 ori pe saptamana si sa fac separat adica : luni-piept, marti-spate, joi-brate si vineri-umeri trapez.
Sau cum imi recomandati?
Fac sala de 1 an, am 16 ani 1.70, 57 kg, nu iau nici un supliment! si intr-adevar sunt multumit de rezultatele obtinute
Si inca ceva: Sa fac si cardio, adica sa mai alerg asa din cand in cand?

5 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Eu mergeam de 5 ori si făceam separat, din cand in cand si duminica pentru sac, insa vreo 3 sapt am luat amino acizi pentru regenerarea musculara, dar se poate si fara

| JohnnyBi a răspuns:

In programul ala de 5 zile ai uitat picioarele laughing.
faci sala de 1 an si ai doar 57 kg la 170 cm? cam putin, iti trebuiau macar 63 kg. tu nu mananci cat trebuie de ai 1 an de sala si nu cresti in greutate. nu fa cardio, ca deficitul de calorii pe care il creezi vei slabi daca nu bagi mai multa mancare in tine. si cardio nu il faci alergand din cand in cand, ci macar de 2 ori pe saptamana, macar 20 minute in acele zile, ce este sub, arzi calorii fara rezultat

| kevin12 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Da am uitat picioarele, sa zic ca le pun miercuri si fac joia pauza si mut programu cu o zi. Da stiu ca sunt slabut, inainte de sala aveam 53-54. Mananc destul de mult dar am un metabolism foarte rapid..si pana la urma la greutatea mea sa alerg sau?

| JohnnyBi a răspuns (pentru kevin12):

Eu am inceput sala la 50 kg la 172-173 cm si acum am...75 aproape laughing. lasa metabolismul, ala il poti modifica happy. eu nu as alerga in locul tau. nu ai strat adipos prea mare, sa merite cardio

| Cosmin86 a răspuns:

Cat timp progresezi cu un program nu are rost sa-l schimbi DOAR pentru ca asa scrie in nu stiu ce revista.

Schimbi cand vezi ca nu mai progresezi, nu acum.