| Savulovici_Silviu_1991 a întrebat:

Salut merg la sala de 1 an si vreo 9 luni am 1.68 inaltime si azi m-am cantarit. am 70 de kg destul de bine zic eu nu? happy la inaltimea mea. dar nu asta e problema... parca nu ma mai simt asa in forma am avut in brat 37 cel mai mult si la cald39 parca nu mai imi simt bratele asa umflate ca alta data dar forta la sala mi-a ramas aceeasi e cam ciudat... poate ca imi trebuie o pauza de refacere o saptamana 2 nu am mai luat pauza de vreo 4 luni voi ce ziceti? happy astept parerii mersi. happy

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

7-10 zile pauza de 2 ori pe an. asta mi-a fost recomandat de kinetoterapeut, asta iti zic si eu tie.

| Savulovici_Silviu_1991 explică (pentru JohnnyBi):

Eu merg la sala de cel putin 4-5 pe sapt de 7 ori in nici un caz happy dar parca dintr-o data ma`m simtit asa obosit oricum eu cred ca de la niste proteine mi se trage mia`m cumparat whey trilogy am luat vreo sapt si am renuntat la ele nusi faceau acuma bag doar care alkalyn iti da doar energie te simti mai invlaga la sala happy

| JohnnyBi a răspuns (pentru Savulovici_Silviu_1991):

Vezi ca pui ghilimeaua (in loc de cratima) in locuri gresite. scrie corect romana!

tu ai luat 1 saptamana whey si zici ca nu isi faceau efectul? zau? hai ma, dupa 2 ani de sala tu iei un produs 1 saptamana si zici ca nu merge? un supliment precum concentratele proteice iei 30 de serviri (1 luna) minim ca sa vezi daca merge sau nu. si asta cu tot cu alimentatia buna, nu o schimbi in 1 luna aia si dai vina pe whey ca e bun sau nu.

vrei sa zici care alkalyn? te **** in el laughing. eu am luat ca preworkout aproape tot ce e pe piata. de la no xplode bsn, c4, jack3d, super pump, hot blood 2.0, hemo rage UC, assault. personal, C4 cel mai bun. cu un spotman tragi ca magarul la caruta laughing. si cu gold whey standard in 2 luni am pus 2 kg. si asta tinand cont ca am 6 mese pe zi ca sa pot sa imi mentin greutatea. metabolism foarte rapid. mananc zilnic intr 2800-3100 calorii ca sa imi mentin greutatea.

parerea mea? dupa alkalyn incearca ceva mai teapan si un whey bun. si ia whey ala minim 1-2 luni sa vezi diferente, nu 1-2 saptamani

| NDC12 a răspuns:

Si ce legatura are pauza cu asta?

Ori nu te antrenezi corect, ori nu mananci suficient, ori nu te odihnesti cum trebuie, aici e problema. Pauza pentru ce sa faci?

Pauza faci, doar nu mergi 7 zile din 7 pe saptamana la sala, nu?