| Xero a întrebat:

merg la sala de ceva timp si vreau sa incep sa iau niste suplimente pentru dezvoltarea masei musculare.
Stiti niste produse pna la 100 lei?

Răspuns Câştigător
| MassEffect a răspuns:

Sub 100 lei poti sa incerci Redis, NaturalPlus dar nu te baza doar pe ele mananca des si incearca sa ai 30 g de proteine la fiecare masa.Bafta.

| Xero explică (pentru MassEffect):

Salut vreau sa cumpar niste suplimente pentru cresterea masei musculare...

Ce sa aleg intre:http://www.naturalplus.ro/ro/proteine/50-k-mass.html
Si asta:http://www.naturalplus.ro/ro/masa-musculara/33-rapid-mass.html

| MassEffect a răspuns (pentru Xero):

Ce greuatate si inaltime ai?

| Xero explică (pentru MassEffect):

Pai am 1.78m si 56kg

Cred ca esti ectomorf, pui masa greu, asa ca alege rapid mass ca are mai multi carbo si vad ca are si creatina.

Da e mai bun whey mass.

18 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

100 de lei pe luna? pai nu faci mare lucru, mai bine iti iei mancare de ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Yhugato a răspuns:

Nu lua ma nici o substanta, gen, CREATINA, PROTEINA sau STEROIZI.Nu sunt bune, plus ca in ziua de azi nu stii ce alte porcarii mai contin!

| Xero explică (pentru Yhugato):

Nu compara steroizii cu proteinele...proteinele sunt folosite de toti sportivii de performanta.

| Yhugato a răspuns (pentru Xero):

Da? esti sigur? faci cum vreiwinking corpul tau frate, dar nu fa ceva ce ai sa regreti in timpwinking

| geohandmade a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu incerci suplimente. Intereseaza-te mai bine, acum netul este plin de informatii. Au fost atatea cazuri cand aceste suplimente au facut mai mult rau decat bine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru geohandmade):

Arata-ne si noua un singur caz.

| alexr8 a răspuns:

Salutare!
Asa cum am raspuns si altor persoane, suplimentele sunt destinate sa te ajute in momentul in care nu mai poti progresa in mod natural. Situatie in care nu cred ca te afli. Mai bine dai aia 100 de lei pe alimente.
Daca ai intrebari sau nelamuriri despre exercitii sau nutritie intreaba-ma pe privat si iti voi raspunde cu placere.

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexr8):

Le confunzi cu steroizii. suplimente = NATURAL

| alexr8 a răspuns (pentru Cosmin86):

Vroiam sa zic 100% natural. Adica doar efort sustinut si alimentatie corespunzatoare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexr8):

Exista si suplimente 100 % naturale.

N-am auzit pe nimeni care ia suplimente sa fie "90% natural", si vorbesc de sportivi testati antidoping