| dmalexandru a întrebat:

Salut.Numele meu este Alex si am aproximativ 15 ani.1.71 si 52 de kg.Astazi m-am apucat de sala si tot astazi am facut prima sedinta, cu antrenorul de fata desigur ca nu fac pe deunul singur.Am doua intrebari.Prima,mereu aud voci ca daca faci sala ramai mic,dar parerea mea este daca incepi cu greutati mai mari sunt sanse sa ramai mic,deci este adevarat? Daca fac sala cu greutati mai mic sa se obisnuiasca organismului ce-i cer raman mic? Si a doua intrebare este daca ziceti ca am varsta necesara de a lua sala, pot lua si suplimente?

8 răspunsuri:
| anutzaEu a răspuns:

Da poti face sala, dar suplimente nu stiu sincer. happy

| yo547 a răspuns:

2.Nu ai varsta necesara cam pe la 18 ani trebuie.
1.Nu nu ramai.

| Wehes a răspuns:

Eu nu stiu zau cum se trezesc unii pe aici sa raspunda fara sa aiba habar de ce vorbesc.
De ce sa se apuce la 18 ani? sunteti...
In primul rand, nu ramai mic daca faci sala.
Suplimente poti lua, dar mai asteapta macar 1 an sa faci 16.
NU Confundati Suplimentele cu Steroizii.

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Euite hai sa iti spun... de la 17 in sus nu imi ai probleme de facut sala! de 16in jos da! ramai mic! si dupa ec te lasi de sala te ingrasi sad DAR TU ESTI INALT! si slab! esti bine! fata de mine la 1, 50! sad

| dmalexandru explică (pentru Wehes):

In niciun caz nu voi lua stereoizii..si da vreau sa iau batoane din astea energizante ...plus ca voi lasa sa creasca normal fara stereoizi

| Cosmin86 a răspuns (pentru dmalexandru):

Batoanele au zahar si alte porcarii. ia suplimente ca lumea daca vrei, nu batoane

| Wehes a răspuns (pentru dmalexandru):

Cum a spus si Cosmin, au zahar, batoanele. Daca vrei sa iei suplimente : proteine, carbohidrati, creata si sa ai o alimentatie pusa la punct. Minim 5 mese pe zi! mese, nu gustari happy
Bafta!

| dmalexandru explică (pentru Wehes):

Multumesc frumos