| Crapie a întrebat:

Salut, peste o saptamana o sa particip la primul concurs de skandenberg, as vrea oameni cu experienta in domeniu sa imi dea cateva sfaturi, probabil o sa lupt la juniori 60kg ca sa va faceti o idee despre varsta si fizic.
Multumesc!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Eu zic să renunți, pentru că sănătatea este cel mai bun câștig. Banii câștigați nu vor reda sănătatea pierdută în concurs.

| Crapie explică (pentru anonimg):

Dar e doar un concurs de skandenberg la care merg sa imi testez forta nu o fac pentru bani o fac din pasiune pentru acest sport wtflaughing)

| anonimg a răspuns (pentru Crapie):

Mișcarea și antrenamentul este bun. Dar trebuie să știi că suprasolicitarea va avea consecințe pe viață asupra organismului. Organismul se poate vindeca de o lovitură, de o rană, de o boală -adica de tot ce este extern. Dar de suprasolicitare, o mână de-abia mai poate să mai ridice o sacoșă de cumpărături.
Am un coleg care din naștere are o putere peste media oamenilor. S-a folosit de acest lucru ani de zile, iar astăzi mâinile i se slăbesc mai ușor decât ca unul din noi. Încă mai are puterea aceea, dar la efort mai mare ajunge slab. Și mereu îi spuneam să nu mai depună efort la limită. Nici eu nu sunt departe de el, pentru că meseria necesita efort fizic continuu, intens.