Ai 6, adica 8 dar se dezvolta mai greu.
Acum street workout din cate stiu nu prea implica greutati.
Pe scurt si usor de inteles, daca vrei patratele trebuie sa te gandesti asa:
Pentru 4 pack - exercitii fizice, multe repetari/ alimentatie OK/etc
Pentru 6 pack - exercitiile fizice nu mai ajuta foarte mult trebuie deja sa incepi sa lucrezi cu greutati + o alimentatie cat mai echilibrata.
Nu stiu ce varsta ai, deci 6 pack daca vrei, trebuie sa il intretii.
Iti zic din propria experienta, dupa ce am facut sala 2 ani non-stop, am avut o problema medicala si a trebuit sa incetez, ceea ce a dus la o viata in care antrenamentul incepuse sa dispara incet, incat fiindca imi ocupam timpul cu altceva si uite asa tot abdomenul meu intr-un an si 3 luni, ceva de genul din 8 pack devenise un 4 pack. Trebuie sa spun ca in tot acel timp nu faceam foarte mult sport, doar alergam prin parc odata la 2 saptamani si noroc cu longboard-ul ca trebuia sa ma deplasez mult si ma tinea fit, in rest mancam tot ce apucam si mi-am vazut de viata fara sa mai tin seama de 'cate patratele am' si altele.
Asta a fost asa off topic, dar doar pentru a-ti face o idee.
Nici nu vreau sa incep sa ii explic lui TrustMeIKnow cat de mult a aberat, asa cum fac majoritatea de aici. Daca esti suficient de slab, iar muschii drepti abdominali se vad bine conturati fara sa te incordezi, inseamna ca genetic NU ai 6 pack vizibil. Asta e, nici Arnold Schwarzenegger nu avea.
Andrei16263829 întreabă: