In primul rând alimentatia joaca un rol foarte important.trebuie sa mananci de 6 ori pe zi daca vrei sa pui muschi.Intre antrenamente trebuie sa te odihnesti foarte bine. La tine timpul e prea scurt.Si apropo uita de combinatile de genu biceps+triceps+piept azi, picioare, antrebat maine. daca vrei sa pui pe tine masa musculara trebuie sa te antrenezi altfel daca nu risti sa mergi degeaba la sala si după vreo 6 luni o sa-ti dai seama ca nu ai pus muschi deloc pe tine.iti pot recomanda o carte si mai multe sfaturi. funda
Nu am pomenit deloc " biceps triceps piept " intr o zi.
stiu ca alimentatie reprezinta 50 % in culturism, doar ca n am mai pomenit in intrebare deoarece nu aceasta a fost tema.
si da, chiar te rog sa mi recomanzi o carte
Am dat doar un exemplu cu biceps...O sa-ti dai seama ce am vrut sa spun dupa ce o sa citești cartea.
Cartea se numește,, secretele masei musculare,,, de pe site-ul www.antrenorul meu personal.ro
In primul rand ar trebui sa ai 2 zile pauza.Nu cresti cand te antrenezi, ci in zilele de pauza.Atunci acumulezi cel mai bine masa musculara! Mai mult antrenament=>cresti mai greu.
In al doilea rand nu prea ii vad legatura antrenamentului la antebrat de 3 ori pe saptamana.Lucreaza-l o data si bine.
In al treilea rand, masa musculara nu se pune prin mult antrenament ci prin mancare si odihna.
-Pentru a pune masa musculara trebuie sa mananci multi carbohidrati combinati cu proteine! Cumpara si tu un gainer pentru a te ajuta, daca nu... poti manca din mancare dar nu vei lua asa bine masa musculara.Antrenamentul este in proportie de 10%, 20% odihna si 70% alimentatia.
Poti face un antrenament de genul:
Luni:piept+biceps
Marti:picioare+lombari
Miercuri:abdomen
Joi:spate+trapez
Vineri:antebrat+triceps+umeri
E mult prea incarcat...
Pana vara viitoare cred ca vrei sa spui, ca pana vara asta nu mai ai cand
Luni piept biceps
marti picioare abdomen
joi spate triceps
vineri umeri trapez antebrat
Uite cum am eu; luni -piept-biceps
marti-triceps-umeri-abdomen
miercuri, joi pauza
vineri-spate-trapez
sambata-picioare -abdomen
faza e ca tu bagi cam mult antebrat ca sa zic asa... odata pe sapt e de ajuns parerea mea! oricum antebratul intra si cand faci celalalte grupe .....si alimentatia-odihna conteaza cel mai mult! si bea 2-3 l pe zi!