| MihaelaElena67 a întrebat:

Putin ajutor va rog. Deci am practicat sport de performanta iar din cauza unei accidentari nu am mai putut continua, la acelasi nivel. Am stat degeaba 3 luni si am pus 8kg de grasime. Am un corp musculos. Muschii sunt formati numai ca se cunoaste grasimea peste.Nu exagerat dar se vede. Am si putin de belly fat. Am 8 zile de cand am incetat cu zaharul, nu fac excese de mancare, si fac cardio in fiecare zi. Rezultatul se vede deja dar de la voi vreau un plan de alimentatie bun. Mananc sanatos dar nu stiu cum sa combin alimentele si la ce masa sa mananc ce trebuie. Rog frumos o persoana care se pricepe sa mi explice cum se combina alimentele si ce ar trebui sa mananc la micul dejun. Multumesc frumos. Mult succes

1 răspuns:
| nugasescusernameliber a răspuns:

Nu combina proteine si carbohidrati la aceeasi masa, adica painea, pastele, cartofii cu legume sau ce vrei si carnea tot cu legume. Fructele doar pe stomacul gol, laptele la fel. Ma refer la lapte dulce, nu iaurt, sana, kefit.
De ajutor pentru combinarea corecta a alimentelor poti studia acest tabel http://adevarul.ro/......index.html