| elgoog a întrebat:

Salut, recent m-am apucat de sala si am revenit in sport dupa o perioada de accidentare. Aveam 80 kg acum 5 zile, de atunci am mancat astfel incat sa intru in deficit caloric, am lasat cola si prostiile si culmea astazi inainte sa plec de la sala am vazut 81 kg si nu pot sa-mi explic de ce. Am vazut ca era ceva setat la cantarul respectiv dar nu stiam foarte bine sa lucrez la el (dar nu cred ca asta e) nu inteleg cum e posibil tinand cont ca am fost extrem de atent cu absolut tot. Nu ma asteptam sa pierd 10 kg in 5 zile va dati seama dar nici sa fac 1 kg in plus, ce credeti ca e? Masa musculara sau pur si simplu calorii in plus.

Răspuns Câştigător
| VI3 a răspuns:

Salut! E ceva normal și mie mi sa întâmplat.
Îmi propusesem să nu mănânc nimic, timp de 3 zile pentru a mă detoxifica și am fost surprins să văd, că am pus 3kg pe cântar.
Nu știu ce să spun, dar încearcă să eviți alimentele sărate, pentru că ne fac să reținem mai multă apă.
Cântăreștete dimineața pe stomacul gol.
Baftă!

6 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Daca chiar ai fost in deficit caloric, n-ai fi putut sa te ingrasi. Poate sa fie de la apa, poate ai mancat inainte sa te cantaresti, poate nu te-ai cantarit bine prima oara si/sau poate n-ai fost atent la calorii.

| elgoog explică (pentru Sn4k3):

Am baut multa apa, am mancat undeva pe la 16 si am plecat la sala la 18.
Am mancat un ou ochi cu o bucata de piept de pui.
Iar in restul acestor zile am mancat putin, mult mai putin decat mancam de obicei.

| Sn4k3 a răspuns (pentru elgoog):

Mna, ai spus ca ai mai facut sport asa ca stii sa calculezi niste calorii presupun. Deci poate fi una din restul situatiilor pe care le-am enumerat. Cantareste-te dimineata, inainte sa bei/mananci si vezi ce rezultate ai in cateva saptamani. N-ai cum sa nu slabesti daca esti in deficit caloric.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te stresa pentru 5 zile, vezi pe termen lung. Probabil ai mai recapatat din tonus si memorie musculara dupa pauza. Slabitul se face in primul rand cu oglinda, nu cantarul. Daca nu arati mai gras, esti bine

| elgoog explică (pentru anonim_4396):

Asta e treaba ca se observa ca am dat putin cam cat s-ar da in 5 zile, adica vad o diferenta.

| Cosmin86 a răspuns:

E variatia de apa, care poate varia pana la +- 4 kg (sau mai mult).
Eu cand concuram la skandenberg la nationale, in ziua cu cantaru slabeam 3 kg intr-o zi (dar nu era grasime, era doar apa), ca sa intru in categoria unde imi doream.