| AcelasiDarNuMereu a întrebat:

Salut, sper sa fie cineva care sa ma ajute. M-am apucat si eu de sala dar faza e ca am vazut pe net ca majoritatea care fac sala si vor sa creasca, mananca mult frate… Stie cineva cam ce as putea manca pe zi ca sa fac si eu macar recomandatu’ de proteine pe zi? Ca nu am posibilitati sa mananc ca si ei, gen peste in fiecare zi, pui de nu stiu de care etc… Se poate sa continui sala si cu un meniu mai ieftin? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cheo0S a răspuns:

Care recomandatu de proteine pe zi? Nu te Mai uita la toti rahatii de net, care sunt pe steroizi si nu au nici o legatura cu natural bodybuilding.
Nu ai nevoie sa bagi o gramada de proteine pe zi, ai nevoie de ceva Mai multe calorii decat o Persoana normala, adica cu 300-400kcal pe Zi.

Cel Mai mult conteaza Antrenamentul/experienta(consistenta si disciplina) care il faci dupa somnul/hidratarea si pe urma alimentatia/suplimentele.

Tu tinete de sala cel putin 3-4-5 Ani daca nu un deceniu si dupa mai vorbim.

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ăia maninca doar ce le recomandă nutritionistul doar nu crezi ca baga in ei fastfood ca spartii si mici, ca atunci degeaba se duc la sala ca o sa slabeasca joi, adica niciodata, ei maninca proteine vitamine legume fructe, nu cred ca maninca mult, cred ca maninca putin si des la ore fixe, ca daca ar minca mult sa r face cit butoiul.

| Belingot a răspuns:

Depinde daca vrei sa slabesti sau sa pui masa musculara pe tine, alimentatia difera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti proteine, e usor sa iei cate 30g de whey. Nu e nici scump e 50 lei pe gymbeam, aia cat e 10 piepturi de pui care au mai putine proteine

| darctron a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar așa *** metabolismul, corpul tău se cunoaște cel mai bine, lasă-l să-și facă treaba după criteriile lui

| RobertMoon a răspuns:

Culturiștii pe care îi vezi pe net mănâncă mult, iar pe lângă asta consuma și suplimente... daca nu poti face asta nu o sa ajungi niciodată la nivelul lor. Sa nu mai zic că durează ani de zile să arăți super bine, deci ai nevoie și de răbdare și timp. Tu poți încerca pentru inceput sa îți cumperi o proteina din zer (whey protein) ca sa îți asiguri necesarul zilnic de proteine (1.5g pe kg corp) și să mănânci mai mult decât o faci acum. Așa vei avea rezultate sigur, mai ales că la început sunt cele mai evidente.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru darctron):

Vorbeste frumos nu ca la usa cortului ca nu esti acasa la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darctron):

Daca mananci normal nu e problema. Acuma daca e numa shaorma si dulciuri evident ca nu se iau toate vitaminele si mineralele.

| darctron a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Aoleeeeu pocaituuuu

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru darctron):

Tie ti se pare normal sa vorbesti asa? Aici pe TPU intră si copii si femei si văd si ei ce limbaj spurcat ai.

| mgtow a răspuns:

Chimicale prafuri de aia fac muschi dar la pensie atarna carnea pe ei. Faci natural mai bine

| Sorin2k3 a răspuns (pentru Cheo0S):

300-400kcal pe zi față de o persoana e fix nimic, trebuie mult mai mult, iar treaba cu proteinele pe care a zis-o ăla pe care l-ai făcut are dreptate. Proteinele au și calorii și repară țesutul muscular pe care îl lucrezi la sală

| Cheo0S a răspuns (pentru Sorin2k3):

Tesutul muscular se formeaza greu, nu ai nevoie de atatea proteine pentru a-ti repara si mentine tesutul mular. Mai ales ca sportiv natural.Ba chiar multe din proteine le elimini prin rinichi.

As vrea totusi sa stiu cum arati si cata experienta ai de zici asta?

| Cheo0S a răspuns (pentru Sorin2k3):

Din ce a auzit pe net, fiecare poate vorbi. Una e experienta, alta e ce citesti pe google.