Imposibil sa stie cineva ce se va intampla in viitor in fotbal, viata, sau in orice pe lumea asta.
Te uiti la TV cand este meciul si vei vedea daca se va da gol sau nu!
Bineinteles ca stiu!
Sunt adult in toata firae, nu copilas, deci stiu ce vrei tu dupa minte oricarui copilas... dar sa citetsi in stele, in bobi sau sa ghicesti este doar o probabilitate mica, deci imposibil sa stii sigur ceva din viitor.
Eu vreau sa știu ce probabilitate este
Dar cred ca tu nu stii ce valoare are echipa city și cu cine face duel?
Vad ca esti inca copil de liceu, deci ar trebui sa fii invatat pana acum "probabilitatile" la ora de matematica, deci ai putea sa-ti adi intersul sa-ti calculezi singur probabilitatea, daca esti interesat.
La fel cum a zis Violleta, nu poti sti ce se poate intampla in viitor, dar iti poti da cu parerea. Eu cred ca sunt 80% sanse ca HAALAND sau FODEN sa dea gol in prima repriza. Parerea mea. Acum daca ma intrebi de ce unul dintre ei 2, pentru ca asa mi-as dori eu. Nu prezic viitorul doar as vrea sa se intample asta si City e o echipa buna mai ales in formula in care este acum, deci nu vad de ce nu ar inscrie 1 gol in prima repriza.
Probabil va marca mai multe in prima repriza, Haaland e in forma iar City va forta ca sa se califice dupa meciul cu Copenhaga.
Daca tot stii ceva despre fotbal, că tot critici pe aici, de ce nu calculezi tu sansele de care spui?
anonim_4396 întreabă:
Cr7adi întreabă: