| 1Bogdan7 a întrebat:

Salut, sunt mare fac Barca si mie, personal mi se pare ca mai nou Barcelona se chinuie, si in ritmul asta nu cred ca o sa ajunga prea bine. Stiu ca noi nu putem face nimic sa schimbam asta, dar vreau sa stiu, dupa parerea voastra, care este problema. Dupa mine, antrenorul, cand era Pep Barca controla fotbalul.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Adevarul este ca si Barca dar si Realul, nu mai merg ca odinioara. De fapt, intreg fotbalul european este in declin fata de anii precedenti.

| 1Bogdan7 explică (pentru neutrino):

Adevarat, nu o sa uit cum stateam in casa si ma bucuram de iecare pasa a Barcei. Ce n-as da sa fie si acum la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deocamdată nu s-a văzut vreo echipă care să domine mai mult de câţiva ani. E normal ca de la un timp performanţele unei echipe să mai scadă, având în vedere schimbările ce au loc în cadrul clubului respectiv.

| 1Bogdan7 explică (pentru anonim_4396):

Sunt de acord, dar Barca era o forta de neinfrant, dar acum parca se pierde pe teren. In alte cuvinte, SE CHINUIE, nu ca mai demult, cand nu avea treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1Bogdan7):

Toate au suişuri şi coborâşuri. La fel a fost şi în cazul altor cluburi: Real, Bayern, PSG, Celtic, Juventus, Milan, Ajax, şi câte şi mai câte.

| Jeezy a răspuns:

Da..erau sefi cu Guardiola pe banca...mai putin cand dadeau de Chelsea care ii batea pe unde ii prindea

| davidrcv a răspuns:

Imi pare rau pentru tine a fost in situatia asta si sunt, tin cu doua echipe(Atletico Madrid si Borrusia Dortmund) iar a doua e intr-o forma foarte proasta.Tu poti sa-ti sustii echipa, sa mergi la meciuri(chiar daca nu e accesibil poti o data pe an) si sigur echipa isi va reveni.

| 1Bogdan7 explică (pentru davidrcv):

Asta si fac happy
PS: Si mie imi place Dortmund.