Daca lucrezi doar grupele alea atunci esti un cocalar care face si el sala...
apuca-te de sah
Ia niste proteine, sau creatina pentru "volumul bratelor" cum spui tu, pentru ca facand sala natural la un moment dat fara supliment stagnezi.
succes
Auzi Cosmine, lasa mistourile si zi-mi niste suplimente bune pentru masa musculara ( sa nu fie chiar asa scumpe...) si inca ceva eu fac grupele astea acasa cu o haltera si doua gantere. Ca daca mergeam la sala stai linistit le faceam pe toate da asa nu pot. Da in fine ma apuc de toate dupa ce incep cls a 11-a.
Ms boss! pe net, cel putin, am aflat ca-s bune. In fine oricum nu vreau sa ma definesc inca mai am mult si bine pana acolo. Da gaineru cum ar trebuie sa-l iau dimineata sau seara? Iar creatina cica trebuie' inainte si dupa antrenament dar dupa antrenamnet trebuie si gainerul in ce ordine ar trebui sa le iau? gainerul si apoi creatina sau invers? si sa le iau pe ambele deodata sau sa astept un pic dupa ce iau unul din ele?
Gaineru il iei dupa antrenament. Daca vrei 2 portii, atunci iei si dimineata ( sau cand esti dupa o perioada lunga in care n-ai mancat, de-aia se ia dimineata, ca esti dupa 7-8 ore de stat nemancat ).
Creatina o iei cand vrei, s-a demonstrat ca nu conteaza cand o iei, important e sa fie in corp.
Pai, poti lua o proteina total mass 5000 si niste aminoacizi. Daca le combini intr-o saptamana o sa vezi o diferenta considerabila.
Total mass e gainer bazat pe carbohidrati, nu proteina. Si aminoacizii tot proteine sunt, doar ca sunt hidrolizate si desfacute in lanturi. De acolo numele de branch chained amino acids sau bcaa.